mg30 dan neye geçsem ?

arkadaşlar selam. 1 yılı aşkındır mg30 kullanıyorum fakat çok baydı. tonlar doğal hissettirmiyo, alt baslar sıkı değil çoğu frekans iç içe vs vs. prosesör kullanmaya devam edicem fakat hepsini deneme fırsatım yok bütçe olarak koyabilirim. koyabilirim muhtemelen de 2. el alıcam. sağlam bi önerisi olan varsa iyi olur deneme fırsatım yok. mx5, ampero 2, mooer ge1000, mooer me300 gibi seçenekler düşündüm fakat youtube videolarını izleyerek anlamak mümkün değil sanki. çok kaliteli bi prosesörü anlayabiliyorum farkı örneğin fm3 ama orta seviye prosesörlerin farkını anlamak zor. varsa tavsiyesi önerisi olan açığım.

Selamlar, Yapay zekaya da sor istersen, mx5 ben de düşünmüştüm ama prime alırsam çok çok daha iyi olacağı söylenmişti. Muhtemelen mg30 ile mx5 arasında dağlar kadar fark yok bence. O nedenle flex prime mantıklı olabilir. Üstadlar daha iyi bilir ama o zamana kadar ben hep mx5 bakmıştım, sonra vazgeçtim. Eğer yurtdışından getirebilecek bir arkadaşın varsa oradan almanı tavsiye ederim.

aslında biraz şeyi sordum mg30 15k hotone 30k mesela ama ciddi bi sound farkı yine yok o zaman almaya değmez alacaksam harbici iyi bişey alayım diye. Yapay zeka bu tür konuşarda en son danışılması gereken bence hep genelleme ve forumlarda falan okuduğu yorumları söylüyor. Mg30 çok iyi bi prosesör ama benim için değil fakat 15 liraya her amfiyi fena olmayan tonda duyayım diyen biri için iyi vs vs. Mx5 çok yetersiz gibi geliyor mooerlere de bulaşasım yok hotone ye sıcaktım sadece, ama farklı fikirler veya iyi önerilere her zaman açığım

Geri