Mıdı Klavye Önerisi

Dostlar selamlar ben elektronık muzık ıle ugrasıyorum phonk funk aklınıza gelebılecek her tur herneyse mouse ıle yazmak artık cok bunaltı getırdı ve MIDI klavye almaya karar verdım 2 tane secenegım var

1. M-AUDIO OXYGENPROMINI / 32 Tuş MIDI Klavye Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024

2. AKAI MPKMINI 3 Midi Klavye Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024

genel olarak ben herkeste akaıyı goruyorum ama m audıo da daha fazla ozellık var galıba mıdı klavyeler hakkında hıcbır fıkrım yok ama kaba taslak konusursam akaı daha kalıtelı ama daha az ozellıklı gıbı m audıo daha az kalıtelı ama daha fazla ozellıklı duruyor yardım edersenız cok sevınırım cevremde fıkır alabılecegım kımse yok forumda yenıyım umarım dogru konuya acmısımdır yanlıssa kusura bakmayın

elimde m audio mini 32 midi klavye var satılık. keystation 88 mk3 aldığım için satıyorum. çok az kullanıldı. bir köşede duruyor öyle. bir kenarda eskimesindense ihtiyacı olan birine satılması daha mantıklı geliyor. ilgilenirseniz fiyatta anlaşırız.

elimde m audio mini 32 midi klavye var satılık. keystation 88 mk3 aldığım için satıyorum. çok az kullanıldı. bir köşede duruyor öyle. bir kenarda eskimesindense ihtiyacı olan birine satılması daha mantıklı geliyor. ilgilenirseniz fiyatta anlaşırız.
hocam 0 alınıcak bende 2.elden ucuz almayı tercıh ederım ama kuzenım alıcak yınede sorıyım m audı yoksa akaı yımı tercıh etmelıyım sızın deneyımınız nasıldı

akai hiç kullanmadım ne desem yalan olur ama yıllar önce yine m audio midi klavyem vardı 2009-2012 senesi falandı sanırım. daha sonra o zamanki sevgilim ısrar edince stüdyo aletlerini satıp yeni gitar almıştım, o da vokal yapıyordu yanımda hobi olarak eğleniyorduk amatörce üniversite yılları. ben memnunum açıkcası m audiodan öneririm. beatmakerlık yaparken kullanıyorum 88 tuşlusunu. ama yinede forumdaki ağabeylerim daha iyi bilir onlara sormak lazım akai ile karşılaştırmayı.

akai hiç kullanmadım ne desem yalan olur ama yıllar önce yine m audio midi klavyem vardı 2009-2012 senesi falandı sanırım. daha sonra o zamanki sevgilim ısrar edince stüdyo aletlerini satıp yeni gitar almıştım, o da vokal yapıyordu yanımda hobi olarak eğleniyorduk amatörce üniversite yılları. ben memnunum açıkcası m audiodan öneririm. beatmakerlık yaparken kullanıyorum 88 tuşlusunu. ama yinede forumdaki ağabeylerim daha iyi bilir onlara sormak lazım akai ile karşılaştırmayı.
foruma konu acıyorum ama kımse yanıt vermıyo bırılerını etıketleme sansınız varmı

Ben worlde kullanıyorum, midi split, aftertouch ve kullanabileceğimden fazla buton, slider ve pot var. Her birini programdaki bir fonksyona atabiliyorsun. Bir kanalı bilgisayarda daw-synthe bir kanalını veya ikisini birden analog synthe yönlendirip çok güzel canlı performans kaydı alabilirsin. Ben öyle kullanıyorum memnunum Tek dezavantajı 4 oktav olduğundan masada biraz büyük kalıyor benimkisi. Malzeme kalitesi de iyi, ahşap ve tam boy tuşları mevcut. Bence değerlendir.

Geri