seyyahemre 4 Haziran 2017 #1 Bütçem aşağı yukarı 800 civarı Drum Pad'i bulunan en az 49, 61 tuşlu olursa çok iyi olan midi klavye tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçem aşağı yukarı 800 civarı Drum Pad'i bulunan en az 49, 61 tuşlu olursa çok iyi olan midi klavye tavsiyelerinizi bekliyorum.
B b3la 12 Haziran 2017 #2 Son zamanlarda bende aynı arayış içindeyim Novation Launchkey 49 veya 61 düşünüyorum. Sizde bir araştırın isterseniz. Konuya yorum gelirse takipteyim.
Son zamanlarda bende aynı arayış içindeyim Novation Launchkey 49 veya 61 düşünüyorum. Sizde bir araştırın isterseniz. Konuya yorum gelirse takipteyim.
berketan 12 Haziran 2017 #3 dore'ye yeni nektar klavyeler gelmiş bir bak istersen fiyatları uygun görünüyor 🙂
seyyahemre 13 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 kaancan98 demiş ki: Son zamanlarda bende aynı arayış içindeyim Novation Launchkey 49 veya 61 düşünüyorum. Sizde bir araştırın isterseniz. Konuya yorum gelirse takipteyim. Hepsini görmek için tıklayın... Novation'lar çok güzel ama türkiye'de bir hayli pahalı hocam.
kaancan98 demiş ki: Son zamanlarda bende aynı arayış içindeyim Novation Launchkey 49 veya 61 düşünüyorum. Sizde bir araştırın isterseniz. Konuya yorum gelirse takipteyim. Hepsini görmek için tıklayın... Novation'lar çok güzel ama türkiye'de bir hayli pahalı hocam.
seyyahemre 13 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 berketan demiş ki: dore'ye yeni nektar klavyeler gelmiş bir bak istersen fiyatları uygun görünüyor 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... çok sağolun hocam fiyatları da oldukça iyi gibi duruyor. ama nektar'lar neden ucuz bir bilginiz var mı thomann'da da aynı şekilde ucuzdu.
berketan demiş ki: dore'ye yeni nektar klavyeler gelmiş bir bak istersen fiyatları uygun görünüyor 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... çok sağolun hocam fiyatları da oldukça iyi gibi duruyor. ama nektar'lar neden ucuz bir bilginiz var mı thomann'da da aynı şekilde ucuzdu.