Merhabalar. Ben midi klavye almayı düşünüyorum. Midi klavye kablolarına baktığımda çıkış ucu usb şeklinde oluyor genelde, ve ses kartında böyle bir port yok. (audient id4) Direkt bilgisayara bağlarsam buffers size ile ilgili gecikmeler yaşar mıyım yoksa buffer size'ı düşürdüğümde midi klavyenin gecikme hızı da düşer mi? (buffer size'ı ses kartının programı ile değiştiriyorum, bilgisayarın ses kartından bağımsız.)
Ayriyetten midi klavye önerileriniz varsa alabilirim. İnternette 2.el olarak "Novation LaunchKey Mini Mk3'ü" gördüm. 25 tuşlu, fiyatları da 2000 ile 2500 tl arasında. Alternatif olarak da Akai Mpk Mini MK3 düşünüyorum. 25 tuşlu klavyede melodi yazmak zor olur mu, bütçeyi yükseltip fazla tuşlu klavye mi almak mantıklı sizce. Fl studio kullanıyorum bu arada.
Ayriyetten midi klavye önerileriniz varsa alabilirim. İnternette 2.el olarak "Novation LaunchKey Mini Mk3'ü" gördüm. 25 tuşlu, fiyatları da 2000 ile 2500 tl arasında. Alternatif olarak da Akai Mpk Mini MK3 düşünüyorum. 25 tuşlu klavyede melodi yazmak zor olur mu, bütçeyi yükseltip fazla tuşlu klavye mi almak mantıklı sizce. Fl studio kullanıyorum bu arada.