Acil bir değil birçok problem var ve en önemlisi de yaklaşımınızdaki bodoslama amaçsızlık hedefsizlik. Amaçsız yola çıkarsanız boşlukta boş boş dolaşırsınız. Önce neyi nereye ne amaçla bağladığınızı bir sorgulayın.
Sorular şu:
1) Bilgisayarımla ne yapmak istiyorum?
2) Klavyemle ne yapmak istiyorum?
3) Klavyem ve bilgisayarımı beraber kullanarak ne yapmak istiyorum?
"Eeee bunları bağladık şimdi ama müzik olmuyor, bu ne iş ya?" gibi bir mantıkla işe yaklaşırsanız içinden çıkamazsınız. Orada sorduğunuz soru o kadar genel ki onun altını doldurup tüm kavramı zihninize yerleştirmek için yazmaya başlasam üç ayımı alır.
Sorunuzu daha spesifik konulara bölün, bu kavramı kafanızda şekillendirebilmenize de yardımcı olacaktır.
Ayrıca bu başlığa mesaj atmış olan diğer kullanıcıları uyarıyorum:
Mesajlarınızı sildim. Bu forum geyik yapma yeri değil, Müzik harici felsefe yapma yeri de değil. Buradaki standartları ben koyarım, uygun gördüğüm şekilde değiştiririm, uygularım ve bunları sizinle tartışmak zorunda değilim. Burası MüzikTek Demokratik Cumhuriyeti değil. Felsefenizi geyiğinizi aynı şemsiye altında mevcut olan Her Telden ve Site Hakkında forumlarında dilediğiniz kadar gerçekleştirebilirsiniz veya hiç uymuyorsa internette mevcut diğer binlerce forum var, oralara da gidebilirsiniz. MüzikTek'te yazışmak istiyorsanız önce bir süre daha önceden yapılan yazışmaları okuyup buranın olayını anlayıp ondan sonra dokuya uygun olarak yazmaya başlamanızı öneririm.
Anlayışınız için teşekkürler.