Yakın zamanda bir mikrofon alacağım. Bir süreden beri araştırıyorum. 3 modelden birisi olacak. Fiyatları ve özellikleri birbirine yakın. Hepsinin bir sürü karşılaştırma videolarını da izledim. Ama işte video bir yere kadar, yanıltıcı olabiliyor. Kaçırdığım tarafları illaki vardır diyerek kullandığınız varsa içlerinde deneyimlerinizi öğrenmek isterim.
Kullanım amacım;
Konuşma içerik ses kayıtları ve şuan değil ama bir süre sonrada klasik yada akustik gitar kayıtları. Bu arada profesyonel kayıtlar değil de, ev studyomda kendimce diyebilirim. Odamda herhangi bir yalıtım vs yok.
1- Audio Technica AT2020
2- SE Electronics X1A
3- AKG P120
Tüm mikrofonlar kardioid kondanser. Diğer özellikleri de hemen hemen aynı. İki tanesinde bas frekansları kesme ve -20 db azaltma özelliği var ama çokta elzem olmadığını düşünüyorum.
3 mikrofona kıyasla Behringer c1 hakkinda ne düşünürsünüz?
Kullanım amacım;
Konuşma içerik ses kayıtları ve şuan değil ama bir süre sonrada klasik yada akustik gitar kayıtları. Bu arada profesyonel kayıtlar değil de, ev studyomda kendimce diyebilirim. Odamda herhangi bir yalıtım vs yok.
1- Audio Technica AT2020
2- SE Electronics X1A
3- AKG P120
Tüm mikrofonlar kardioid kondanser. Diğer özellikleri de hemen hemen aynı. İki tanesinde bas frekansları kesme ve -20 db azaltma özelliği var ama çokta elzem olmadığını düşünüyorum.
3 mikrofona kıyasla Behringer c1 hakkinda ne düşünürsünüz?
Son düzenleme: