Mikrofon Tavsiyesi

Behringer UMC22 ses kartına sahibim. Gitar çalmayı öğrenirken bilgisayar aracılıyla sesleri almaktayım. Hobi olarak oyun oynayarakta arkadaşlarımla görüşmekteyim. Mikrofon ihtiyacım oldu (biraz cover yapasım geldi.) ve bir çok marka olduğunu görünce kararsız kaldım. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu ses kartını almıştım.
Behringer C1 almayı arada arkadaşlarımla görüşürkende kullanmayı düşünüyorum. Sizinde tavsiyeleriniz varsa onları alabilirim. (Amfim var ve ayrıca elektro-gitar çalmaya çalışanlardanım.)

Konu dışı soru: Ses kartına kablomu bağlarken eskiden ses gelmezken şimdi ise cızırtı sesi gelmekte. Herhangi bir tele dokunduğumda ses kesilmekte. (Elimi herhangi bir metal yüzeye dokundurduğumda örneğin gitar veya ses kartı) (Ses kartından test ettiğimde anlayamadığım bir dip ses var.)

Son düzenleme:
Behringer UMC22 ses kartına sahibim. Gitar çalmayı öğrenirken bilgisayar aracılıyla sesleri almaktayım. Hobi olarak oyun oynayarakta arkadaşlarımla görüşmekteyim. Mikrofon ihtiyacım oldu (biraz cover yapasım geldi.) ve bir çok marka olduğunu görünce kararsız kaldım. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu ses kartını almıştım.
Behringer C1 almayı arada arkadaşlarımla görüşürkende kullanmayı düşünüyorum. Sizinde tavsiyeleriniz varsa onları alabilirim. (Amfim var ve ayrıca elektro-gitar çalmaya çalışanlardanım.)

Konu dışı soru: Ses kartına kablomu bağlarken eskiden ses gelmezken şimdi ise cızırtı sesi gelmekte. Herhangi bir tele dokunduğumda ses kesilmekte. (Elimi herhangi bir metal yüzeye dokundurduğumda örneğin gitar veya ses kartı)
Mikrofon için bütçe nedir?

Konu dışı cevap; topraklama.

Mikrofon için bütçe nedir?

Konu dışı cevap; topraklama.
3.000TL bütçem. Topraklama ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Gitarı normal kullanırken bir gün koydum yerine akşamında cızırdama başladı. Kablo değiştirdim. Arkadaşa verdim. Aynı kablo ve ses kartını onun gitarında böyle bir sorun yoktu.

Son düzenleme:
Marantz Professional MPM-1000 <--- Bunu baya beğendim. Fiyatı sınırımı aşıyor. Bu fiyata çıkıldığında daha iyisi bulunabilir.
Behringer C-1 Mikrofon <--- Hassasiyet artınca dip ses artıyor. Sesler çok bozulabiliyor. Bağırmalı müziklere gideceğini düşünmüyorum.
Midex - Cxn30 <--- Düşük-Orta kalite?
Maono PD100x <--- Bunu baya beğendim. Fiyatı sınırımı aşıyor. Bu fiyata çıkıldığında daha iyisi bulunabilir.
Maono AU-PM320 <--- Fena değil.
Relacart PM1 <--- Fena değil. PM320'den daha iyi.

Hala karar verebilmiş değilim.

Geri