Miks Workshop – 7 Derslik Profesyonel Miks Deneyimi

Miks Workshop – 7 Derslik Profesyonel Miks Deneyimi

Şubat ayında başlayacak yeni Mix Workshop için sınıf oluşturuyorum. Bu atölyede, 7 ders boyunca profesyonel bir 24 kanallı akustik session’u beraber miksliyoruz. Derslerde, sadece dijital değil, odamızda bulunan analog ekipmanları da kullanarak EQ, compressor, delay ve reverb gibi efekt ünitelerini iş akışı içinde nasıl kullanacağınızı deneyimleme fırsatı bulacaksınız.

Her dersin konusuyla ilgili notlar dağıtıyor ve mikslediğimiz şarkının bir kopyasını katılımcılara veriyoruz. Böylece şarkıyı kendi sistemlerinizde de miksleyebiliyor ve öğrendiklerinizi uygulayabiliyorsunuz. Atölyenin sonunda ise katılımcıların hazırladığı session’ları hep beraber dinliyor, yorum yapıyor ve son dokunuşları değerlendiriyoruz.

Workshop boyunca iki farklı session’ı ödev olarak tamamlamanız için size veriyorum. Bu süreç, miks becerilerinizi geliştirmeniz için güzel bir fırsat sunuyor.

Hem profesyonel sistemlerin işleyişini öğrenmek hem de analog-dijital hibrit bir ortamda deneyim kazanmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Detaylar ve kayıt için mail ile ulaşabilirsiniz. Katılım sınırlıdır!
[email protected]

1f465.webp Sınıf Detayları:
-Maksimum 4 kişilik sınıf
-Yüz yüze eğitim
-Dersler kendi stüdyomda, profesyonel sistem ile gerçekleşecek

1f4c5.webp Eğitim Planı:
Her Pazartesi, 14.00 - 16.00
Toplam 7 hafta boyunca.
4 Şubat, 11 Şubat, 18 Şubat, 25 Şubat, 4 Mart, 11 Mart, 18 Mart

1f393.webp Katılım Şartları:
Temel seviyede müzik ve ses mühendisliği bilgisi.
DAW (Digital Audio Workstation) kurulu bir bilgisayar.
Stüdyo monitörü veya open-back kulaklık gibi temel ekipmanlar.

1f680.webp Yer:
Şişli, İstanbul – VA Studio

473052364_18361154356132213_1358619363183127992_n.webp

Geri