Mikser Yardım

Arkadaşlar merhaba. Daha önce focusrite 2i2 hakkında bir başlık açmıştım. Sağolsunlar bazı arkadaşlar ilgilenmişlerdi ve nihayetinde haklı çıktılar. Kayıt alımı esnasında çok kötü bir ton elde ettim. Ben de Marshall Dsl20cr ya da dsl20hr almaya kara verdim. Niyetim amfinin çıkışını focusrite ın line girişine bağlamaktı. Ancak bu zaman zarfında Höfner Ignition Bass aldım ve daha ekonomik ve multi kullanım çözüm bulmak durumunda kaldım.

Youtube da tesadüfen kayıt mikserleri denk geldi ve son 1 haftadır internet imkanı buldukça araştırıyorum. Mackie PROFX4v2 4 Kanal Mikser ve Yamaha MG10XU gayet hoşuma gitti ve birisini almayı planlıyorum. Ancak kafama takılan bazı sorular var.

1) Üzerinde fx send jack girişleri var. Bildiğimiz lambalı amfilerdeki fx send ile aynı prensipte çalışır mı?

2) Mikser kullanılırken DI box a hala gerek var mıdır? Var ise nerede kullanmak gerekir?

3) Mikser kullanılırken efekt pedalları nereye bağlanır?

4) Forumda arama yaparken drive pedalları ile tremolo, reverb, chorus gibi zaman pedalları arasına pre-amp pedalı bağlanmasından bahsedilmiş. Xotic BB Preamp bu hususta iş görür mü? Eğer bunu temin edersem ne avantajları/dezavantajları olur?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Geri