Hatice 19 Şubat 2024 #1 Merhaba mikser kullanımı hakkında bir kaç şey soracağım bilenler ulaşabilir mi
@ @Raskolnikov@ 20 Şubat 2024 #2 Aslında sorunuzu direkt buraya sorarsanız daha sonrasında aynı şeyleri merak edene kişilerin de ulaşabilmesi açısından iyi olabilir.
Aslında sorunuzu direkt buraya sorarsanız daha sonrasında aynı şeyleri merak edene kişilerin de ulaşabilmesi açısından iyi olabilir.
Hatice 6 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hkmtırfn demiş ki: Aslında sorunuzu direkt buraya sorarsanız daha sonrasında aynı şeyleri merak edene kişilerin de ulaşabilmesi açısından iyi olabilir. Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba mixerle ilgili sorunumu hallettim ama reaperda kayıt aldıktan sonra kaydı duyamıyorum nasıl çözebiliriz hocam
hkmtırfn demiş ki: Aslında sorunuzu direkt buraya sorarsanız daha sonrasında aynı şeyleri merak edene kişilerin de ulaşabilmesi açısından iyi olabilir. Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba mixerle ilgili sorunumu hallettim ama reaperda kayıt aldıktan sonra kaydı duyamıyorum nasıl çözebiliriz hocam