Anthrax 4 Şubat 2005 Konu Sahibi Konu Sahibi #223 ehehe var herhalde kesın kararı yarın sana solicez...işallah maşallah...
junkcan 5 Şubat 2005 #224 hadi çıkın bakayım konsere. bizim konserin afişini de burada yayınlasak mı diyorum, tarihsiz bir şekilde.
hadi çıkın bakayım konsere. bizim konserin afişini de burada yayınlasak mı diyorum, tarihsiz bir şekilde.
junkcan 6 Şubat 2005 #225 Gitarist aradığınızı duymuştum, ben uçan solo atıyorum, bu acaba gruba girmem için yeterli olur mu?
Bronx 7 Şubat 2005 #226 13 Şubat ' ta Konserde Görüşmek Üzere Dostlarım 13 Şubat 2005 YOLCU BAR'DA Görüşmek Üzere Saygılarımla
13 Şubat ' ta Konserde Görüşmek Üzere Dostlarım 13 Şubat 2005 YOLCU BAR'DA Görüşmek Üzere Saygılarımla
Anthrax 7 Şubat 2005 Konu Sahibi Konu Sahibi #229 hahaha cok saol... 🙂 önce insanlık... sonra müzik... :elsallaa :!:
Bronx 7 Şubat 2005 #230 Site Veya Demonuz Var mı Varsa , [email protected] adresine gönderebilirsin alırız ya da msn den görüşelim...forumu kirletmeme taraftarıyım
Site Veya Demonuz Var mı Varsa , [email protected] adresine gönderebilirsin alırız ya da msn den görüşelim...forumu kirletmeme taraftarıyım
Anthrax 7 Şubat 2005 Konu Sahibi Konu Sahibi #231 melesef site ve demomuz yok henüz... buranın dışında bir de angarya.garaj.org var o kadar...
__thediyVwoice__ 7 Şubat 2005 #232 vay bende varım o zaman basarılar dostlar cosalım hep beraber 😀 şimdiden kolay gelsin...
Anthrax 7 Şubat 2005 Konu Sahibi Konu Sahibi #235 coşalım tabii.. 🙂 hehehe herşey eğlence için.. :metal
Anthrax 7 Şubat 2005 Konu Sahibi Konu Sahibi #237 bekleriz alper... cok mutlu oluruz... 🙂 umarım bi işin cıkmaz...