ulan ben ne bahtsız adamım ya sen biraları iç üstüne şarap iç otobise pinmeden,sercanın börekleri ye,sonra üstüne molada 'karışıklı' anne köftesi ye sabaha da otobiste ölüyorum zannet valla son günüm olabilirdi o gün aboooooooov 😆deerrudolf demiş ki:Nereye tek başımayım Emrah Efendi, nereye tek başımayım...
Sen ne bakıyorsun bu Mayndkıraym kişilerine, alkolle arası yoktur bunların. Kendileri Testament yolunda bile içki konusunda rezil bir tavır takınmışlardır. 😆
anti-social demiş ki:ulan ben ne bahtsız adamım ya sen biraları iç üstüne şarap iç otobise pinmeden,sercanın börekleri ye,sonra üstüne molada 'karışıklı' anne köftesi ye sabaha da otobiste ölüyorum zannet valla son günüm olabilirdi o gün aboooooooov 😆deerrudolf demiş ki:Nereye tek başımayım Emrah Efendi, nereye tek başımayım...
Sen ne bakıyorsun bu Mayndkıraym kişilerine, alkolle arası yoktur bunların. Kendileri Testament yolunda bile içki konusunda rezil bir tavır takınmışlardır. 😆
V_Bassman demiş ki:Olm şaka maka gidiyodun sen o gün az kalsın. "Instant Dağ esintisi" diye tabir edilen madde kurtardı seni vallaha. 😆 Gene en öndeyim sizin konserde. Hem bu sefer arada dinlenebilecem de kendi konserime kadar. 😀