I
imcrying
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce LTD stratcoaster st-213 model amerikan gitar aldım gitar evde 15 w amfimde micro metal muff ile kullandığımda herhangi bir ton bozukluğuna rastlamıyorum stüdyoda marshall (tahmini 30 w) amfiye taktığımda da distortion hafif yırtılır gibi oluyor ama strat için normal bir ton olduğunu düşünüyorum onun yanındaki 30 wattlık kafa amfisi olmayan normal bir marshall amfide gene güzel ton elde ediyorum buraya kadar sıkıntı yok fakat çıktığım mekanda bu gün gitarı distortiona distortion ı doğrudan mixere bağladım ve çok kötü garip cızırtılı bir ses aldım overdrive tonu bile çok daha iyi kalırdı yanında pedal olarak ilk metal muff ı denedim sonra boss ds2 turbo distortion la denedim sonuç değişmedi clean tonu normaldi fakat normalde aldığım kadar güzel değildi gene sorun acaba mixerden mi kaynaklıydı yoksa gitardan olabilir mi ?
Gitarın özellikleri :
Gövde : Kızılağaç
Skala : 25.5'
Sap : Akçaağaç
Klavye : Akçaağaç
Klavye Yariçapi : 350mm
Perde / Fret : 22 - XJ
Manyetikler : ESP Designed LS-120N / ESP Designed LS-120M / ESP Designed LS-120B - Pasif
Kontroller : Vol/Tone/Tone + 5 Way Switch
Askı Butonları : Standart
Burgu : LTD
Alt Eşik : Vintage Tremolo
Gitarın özellikleri :
Gövde : Kızılağaç
Skala : 25.5'
Sap : Akçaağaç
Klavye : Akçaağaç
Klavye Yariçapi : 350mm
Perde / Fret : 22 - XJ
Manyetikler : ESP Designed LS-120N / ESP Designed LS-120M / ESP Designed LS-120B - Pasif
Kontroller : Vol/Tone/Tone + 5 Way Switch
Askı Butonları : Standart
Burgu : LTD
Alt Eşik : Vintage Tremolo