Yaw konuya nereden girsem diye düşünüp duruyorum, yazıp yazıp siliyorum.
Şimdi mesele;
Müzik endüstrisinin iyice boklaması mı,
Teknolojinin aşırı kullanımı mı,
Sevdiğimiz saydığımız, ergenliğimiz ve gençliğimizde konserlerine gittiğimiz vahşi grupların yavaş yavaş inzivaya çekilmesi mi,
Yaşlanıyor oluşumuz mu,
İnsanların büyük çoğunluğunun bizim zannetiğimiz ve istediğimiz kadar agresif/sorgulayıcı olmadığını kabul edemeyişimiz mi, (Yazar burada yeni nesil sanki biraz mal demek istiyor🙂
Kurt Cobain mi,
The Gathering, Pantera, Lamb of God, Core, God hates us all, St. Anger, Emo, Djent, Nu-Metal gibi gitar melodisini arka planda bırakan müzik akımları mı... (The Gathering'i severim ama Grubun bütün albümleri arasında diplerde yer alır)
Bilmiyorum. Bunların herhangi birinden konuya girsem bir şeyler tutturup sayfalarca yazar yazar dururum. Sonra da hiç bir halt olmaz.
Edit: Pantera aslında sevmiyorum nefret ediyorum ya da çok seviyorum şeklinde kestirip atamayacağım bir yerde. Yani öyle işler var ki bayıla bayıla dinliyorum ama işte bu adamları taklit ederek müzik dünyasında kendi köşesini kapan kolpa grupların varlığı insanın aklına gelince de nefret etmek zorunda kalıyorum zavallılardan.