I iPunk 2 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi #21 lann forumun en altina dusmusuz mokokocular nerdesiniz😀😀
I iPunk 17 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 forumda 450968450985409784509. sayfadaa olmak koydu bi msj atym dedm😀
I iPunk 5 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi #23 yeni akustik bir şarkı kaydettk yorum yaparsanız seviniriz🙂 www.myspace.com/mokoko www.pafil.com/mokoko www.mokoko.rockmekan.com www.mokoko.garaj.org www.herkesdinlesin.com/mokoko
yeni akustik bir şarkı kaydettk yorum yaparsanız seviniriz🙂 www.myspace.com/mokoko www.pafil.com/mokoko www.mokoko.rockmekan.com www.mokoko.garaj.org www.herkesdinlesin.com/mokoko
I iPunk 15 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Bu ne lan böyle Ankara'ya mı gidelim prova için yani😀
Cabwaystar 19 Ocak 2008 #29 İsim deliymiş. 😀 Eniştem tepemde, demoları dinleyip yorum yapamıyorum ama dinlicem birazdan... başarılar. 🙂
İsim deliymiş. 😀 Eniştem tepemde, demoları dinleyip yorum yapamıyorum ama dinlicem birazdan... başarılar. 🙂
A ALFoNZo 31 Mart 2008 #33 Mokoko'yü üstlere çıkartma çabaları vol2. Yaşasın Sinek-Mokoko kardeşliği.
A ALFoNZo 25 Nisan 2008 #35 iPunk demiş ki: Hakkaten lan nedir bu rezillik😀 Hepsini görmek için tıklayın... Katılıyorum.
K kskluck 7 Mayıs 2008 #36 vallahi mis gibi grup efenim 4 şakıda gayette leziz yani ayrıca o akustik kayıtlarda çok sağlam olmuş ölene kadar mokoko yani 😀
vallahi mis gibi grup efenim 4 şakıda gayette leziz yani ayrıca o akustik kayıtlarda çok sağlam olmuş ölene kadar mokoko yani 😀
I iPunk 18 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi #37 tesekkurler kskluck cok acayip sarkilar var this summer coming soon diyorum yani.