mooer ge 150 otg sorunu

bugün aldığım micro usb otg kablosunu telefonuma takıp kamerayı açtığımda telefon kendi mikrofonunu kullanıyor. kayıt sesi gelmiyor özel bir program mı indirmeliyim? telefon iphone 6

Son düzenleme:
Open Camera indir. Video ayarlarından ses kaynağı kısmından harici mikrofonu seç. Ayrıca otg kıablosunu telefona, eğer ek olarak telefon kablosu da kullanıyorsan prosesöre bağlaman gerek. Yoksa çalışmıyor. Çok denemiştim ben de.

Open Camera indir. Video ayarlarından ses kaynağı kısmından harici mikrofonu seç. Ayrıca otg kıablosunu telefona, eğer ek olarak telefon kablosu da kullanıyorsan prosesöre bağlaman gerek. Yoksa çalışmıyor. Çok denemiştim ben de.
hocam ben micro usb otg aldım otg yi prosesöre takıp diğer ucuna telefon şarj kablosuyla telefonumu bağlıyorum takıyorum ondan mı olmuyo bide app store da open camera yok sanırım

Presoserün usb kablosunu takıcaksın. Bu kablonun ucunu yeni aldığın otg kablosuna takacaksın. Otg kablosunun diğer ucunada telefonun usb kablosunu. O kabloda telefona gelecek.
Yani
Prosesör>prosesör usb kablosu>otg kablosu>telefon usb kablosu>telefon

Bazı telefonlar otg servislerini (mikrofon-harddisk depolama-kamera vb.) desteklemeyebilir. Özellikle iphonenun desteklediğini hiç düşünmüyorum. Yeni nesil androidlerde sıkıntı olmuyor ama.

Presoserün usb kablosunu takıcaksın. Bu kablonun ucunu yeni aldığın otg kablosuna takacaksın. Otg kablosunun diğer ucunada telefonun usb kablosunu. O kabloda telefona gelecek.
Yani
Prosesör>prosesör usb kablosu>otg kablosu>telefon usb kablosu>telefon

Bazı telefonlar otg servislerini (mikrofon-harddisk depolama-kamera vb.) desteklemeyebilir. Özellikle iphonenun desteklediğini hiç düşünmüyorum. Yeni nesil androidlerde sıkıntı olmuyor ama.

hocam ge 150 de otg girişi ayrı bi yerde usb den ayrı yani

Geri