Mooer Ge 300

Merhaba arkadaşlar mooer ge 300 lite var elimde ton yapmak adına tecrübelerini benimle paylasabilecrk birileri varmı . Ne yaptıysam istediğim tonları alamadım.

ge300 kuullanıyorum , çaldığın tarzı bilmiyorum ama sert bir ton istiyorsan şöyle bi önerim olur ; amfi cali jp c(gain 60-70 civarı) - kabin mark - ds blade(gain 25 30 civarı) - mixi 15 civarında chorus - mix 10 15 civarı room veya hall reverb - leadler için pinpong delay(digital de seçebilirsin)

eq ayarları çaldığın sisteme göre ayarlarsın ama bu söylediğim dizilimde midler çok geliyor ve baya kapalı bir ton oluşuyor.çözüm olarak eqdan V ayarı yapmıştım low +1.5 +2 gibi , midler -3 , tizler +1 , +1.5

amfideki tube ayarı çok çok önemli.tonu açıp adam eden ayar o olmuştu.
her farklı mekanda veya stüdyoda tube ayarında değişiklik yapıyorum.kulaklıkla harika dediğim ton stüdyoda çok tiz geliyor tube değiştirip toparlıyorum.
sormak istediğin ayarlar olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

Önerin icin cok saol ilk firsatta deneyecegim. sert tonlar konusunda mooer cok iyi ama ben overdrive veya sıcak, düşük gainli tonlar konusunda pek birsey yapamadım bu konuda yardimci olabilirsen cok sevinirim 🙂

Geri