Mooer ge100 ve Mooer ge150

Merhabalar. Prosesörler ile ilgili bir sorum olacak. Ben sınırlı bir bütçe ile prosesör almak istiyorum ve şu an iki seçeneğim var. Birisi mooer ge100 ikincisi mooer ge150. Mooer ge100 gayet ucuz gözüktü gözüme. Rica etsem bilen birisi iki prosesörün de avantaj ve dezavantajlarını sayabilir mi.

Sağ üstten ARAMA yaparsan GE100 için de epey konu var hatta diğer GE'ler için de.

Sağ üstten ARAMA yaparsan GE100 için de epey konu var hatta diğer GE'ler için de.
Ge 100 için olanlara baktım ge150 için ise yapnızca yanıt olarak attağınız konuya baktım fakat ge150 için başka pek konu bulamadım sizce hangisini tercih etmeliyim hatta soruyu düzeltmem gerekirse ge 150 nin hangi yönleri ge100 den daha iyi ge100'e 1600tl vermek yerine ge150'ye 3300tl vermeye değer mi?

Mooer sitesi ve/veya yabancı büyük satış sitelerinde Specs kısmını aç yan yana karşılaştır. Giriş, çıkışlar, butonlar vs ... bulunmayacak bilgiler değil. Kimse yazmaz buraya sana o detayda ... bak, araştır da şu özellik neymiş, farka değer mi desen anlatılır da.... sıralı tam liste yap ver demişsin 🙂

Mooer sitesi ve/veya yabancı büyük satış sitelerinde Specs kısmını aç yan yana karşılaştır. Giriş, çıkışlar, butonlar vs ... bulunmayacak bilgiler değil. Kimse yazmaz buraya sana o detayda ... bak, araştır da şu özellik neymiş, farka değer mi desen anlatılır da.... sıralı tam liste yap ver demişsin 🙂
Tamamdır o özelliklerin bir kısmından anlamadığım için sormuştum fakat soruyu biraz yanlış belirtmişim. Anlayabildiğim kadarıyla kendim karşılaştıracağım. İyi günler.

Buradan bakabilirsin:

GE%20Series%20Comparison.webp

Açık bir şekilde GE100 alınmaz. Niye derseniz:
  • 55 yerine 7 amfi var.
  • GE150'de IR yüklenebiliyor, GE100'de sadece 7 kabin var. Sırf bu özellik tek başına GE150 almak için yeterli.
  • GE150 iki ses çıkışına sahip.
  • GE150 bilgisayara bağlanabiliyor.
GE150'nin fiyatı GE100'ün iki katı ama kesinlikle değecektir.

Geri