- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 20000
- Para Birimi
- TL
Satmakta olduğum ürün:
Mooer GTRS S900 – geleneksel gitar hissiyatını modern teknolojiyle birleştiren akıllı elektro gitar.
Gitarın teknik olarak hiçbir sorunu yoktur, tüm fonksiyonları eksiksiz çalışıyor.
️ Üzerinde yer alan GTRS sistemi sayesinde:
Dahili çoklu efekt (126 efekt)
Kablosuz bağlantı (Bluetooth) ile mobil uygulama kontrolü
Looper ve davul makinesi
USB ile doğrudan bilgisayara bağlantı (ses kartı olarak)
Kulaklık ve DI çıkışı
Şarjlı batarya ile kablosuz ve mobil kullanımı vardır.
Gitar sadece evde kullanıldı, çok çok az çalındı, gitar öğrenme ve çalma hikayemi kapatıyorum.
⚠️ Ön gövdede görselde görülen kozmetik boya kusuru mevcuttur. Performansa veya çalışmaya etkisi yoktur.
Gigbag (kılıf) ile birlikte verilecektir.
Şehir dışına gönderim konusunda bir yol bulmamız gerekli. Ürün hassas olduğundan sadece Trabzon içi elden teslim tercih edilir, dilediğiniz otobüs firmasına teslim edebilirim. Kargodan daha güvenli gibi ama takibi zor. Sorumluluk al(a)mam, çünkü ben de otobüscüleri tanımıyorum.
Fiyat sondur, pazarlık yapılmayacaktır.
Mooer GTRS S900 – geleneksel gitar hissiyatını modern teknolojiyle birleştiren akıllı elektro gitar.
Gitarın teknik olarak hiçbir sorunu yoktur, tüm fonksiyonları eksiksiz çalışıyor.
️ Üzerinde yer alan GTRS sistemi sayesinde:
Dahili çoklu efekt (126 efekt)
Kablosuz bağlantı (Bluetooth) ile mobil uygulama kontrolü
Looper ve davul makinesi
USB ile doğrudan bilgisayara bağlantı (ses kartı olarak)
Kulaklık ve DI çıkışı
Şarjlı batarya ile kablosuz ve mobil kullanımı vardır.
Gitar sadece evde kullanıldı, çok çok az çalındı, gitar öğrenme ve çalma hikayemi kapatıyorum.
⚠️ Ön gövdede görselde görülen kozmetik boya kusuru mevcuttur. Performansa veya çalışmaya etkisi yoktur.
Gigbag (kılıf) ile birlikte verilecektir.
Şehir dışına gönderim konusunda bir yol bulmamız gerekli. Ürün hassas olduğundan sadece Trabzon içi elden teslim tercih edilir, dilediğiniz otobüs firmasına teslim edebilirim. Kargodan daha güvenli gibi ama takibi zor. Sorumluluk al(a)mam, çünkü ben de otobüscüleri tanımıyorum.
Fiyat sondur, pazarlık yapılmayacaktır.