- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman belki bu...?
O zaman belki bu...?
Bu konunun zaten başlığı vardı, siz de katılmıştınız:Peki abilerim dostlarım Analog setup'ı barda amfisiz direkt sisteme girmek için tavsiyeleriniz nelerdir 250$ bir bütçe ayırabilirim. Aletin bana herhangi bir drive, reverb vb. efekt katmasına ihtiyacım yok, hazır kurulu setup'ı 30kg amfi taşıma zahmetinden kurtarıp dümdüz bir mikser'e girip güzel tonlarım olsun istiyorum mümkün müdür? Gibson standard LP, Mesa 50w rect-o-verb vb. amfi soundunu aramaktayım.
yaklaşık 1 sene 010 two stones kullandım.- randıman alınır mı?
- modellediği amfiye benziyor mu?
- solidstate amfiye input'tan girer mi, yoksa power amp ve kabin mi yapmak gerekir?
Konudaki aletler hep çok işlevli işin özü radar’a alternatif(veya daha iyisi) aramaktayım always on mantığıyla kullanabileceğim komplike olmayan basit bir aletBu konunun zaten başlığı vardı, siz de katılmıştınız:
Gitarı sisteme girmek için öneri
Eskiden gitar-board-amfi taşırdım alacağım sahneler için, fakat yeni aldığım board maşallah 30+ kg tuttuğundan amfiyi de taşırsam bir kolumu yolda bırakıcam gibi gözüküyor. Bunun için direk sisteme girmem gerekli, önerileriniz nedir? Equalizer pedalı ile halledilebilir mi?turkrock.com
Hesaplı öneri olarak Mooer Radar öne çıkıyor.
Radar zaten bir kez ayarlanıp öyle kullanılabilecek bir cihaz. Üzerindeki opsiyonlar insanlara tercih sunmak için yapılmış. Yoksa habire ton değiştirmek diye bir şey yok zaten.Konudaki aletler hep çok işlevli işin özü radar’a alternatif(veya daha iyisi) aramaktayım always on mantığıyla kullanabileceğim komplike olmayan basit bir alet
Genel olarak nux markası hakkında ne düşünüyorsunuz?Radar zaten bir kez ayarlanıp öyle kullanılabilecek bir cihaz. Üzerindeki opsiyonlar insanlara tercih sunmak için yapılmış. Yoksa habire ton değiştirmek diye bir şey yok zaten.
Radardan daha az komplike olanlar belki menü içermeyip doğrudan ön panelden ayarlanabilenler olabilir. Nux Solid Studio gibi. Ama onlar biraz daha pahalı olabilir.
Daha az komplike olsun derken analog simülasyona gitmeyin derim, kabin simülasyonu analog ile zayıf kalıyor.
Cerberus kullandım. Fena değildi, ama kontrol-yazılım sıkıntıları vardı bir miktar. Başka ürünlerini bilmiyorum.Genel olarak nux markası hakkında ne düşünüyorsunuz?
TeşekkürlerRadar zaten bir kez ayarlanıp öyle kullanılabilecek bir cihaz. Üzerindeki opsiyonlar insanlara tercih sunmak için yapılmış. Yoksa habire ton değiştirmek diye bir şey yok zaten.
Radardan daha az komplike olanlar belki menü içermeyip doğrudan ön panelden ayarlanabilenler olabilir. Nux Solid Studio gibi. Ama onlar biraz daha pahalı olabilir.
Daha az komplike olsun derken analog simülasyona gitmeyin derim, kabin simülasyonu analog ile zayıf kalıyor.
bütçeyi biraz daha aşabilirseniz elimde cabzeus var, satabilirim...Peki abilerim dostlarım Analog setup'ı barda amfisiz direkt sisteme girmek için tavsiyeleriniz nelerdir 250$ bir bütçe ayırabilirim. Aletin bana herhangi bir drive, reverb vb. efekt katmasına ihtiyacım yok, hazır kurulu setup'ı 30kg amfi taşıma zahmetinden kurtarıp dümdüz bir mikser'e girip güzel tonlarım olsun istiyorum mümkün müdür? Gibson standard LP, Mesa 50w rect-o-verb vb. amfi soundunu aramaktayım.
Selamlar acaba ne gibi bir sıkıntısı vardı kronik bir problemi mi var, sahnede kullanmak için ben de almak istiyorum da fikir edinmek adına soruyorumCerberus kullandım. Fena değildi, ama kontrol-yazılım sıkıntıları vardı bir miktar. Başka ürünlerini bilmiyorum.
Evet, zaten EHX ile olan mesele yüzünden muhtemelen GE300 Çin dışına pazarlanamıyor.
Preamfilerdeki işin ne kadar özgün olduğunu bir hayli merak ediyorum aslında. Ama bu fiyat/performans oranı ile de cazip olmayı sürdürüyor adamların ürünleri.
Evet, bir süredir Senkop Müzikte de satışta.Forumda yazılmış mı hiç diye araştırırken farkettim. Geçtiğimiz günlerde Preamp Live'imi Ge300'e güncelledim, yaklaşık 2 aydır dünya genelinde satışta. Yazılım konusunda da Preamp Live'in sahip olduğu herşey üstüne FX katı bulunmakta. Güncel bilgi paylaşmış olayım araştıran olursa diye.