Mooer W900 ve Mooer SD30 Amfi Hakkında

Arkadaşlar herkese selamlar. Uzun seneler sonra müziğe tekrar dönmemle birlikte ekipman edinmeye başladım. Evde kendi kayıtlarımı yapabileceğim bir ortam sağlamaya çalışıyorum. Elimde şuanda Mooer Sd30 (USB-B Çıkışlı), Mooer W900 Prosesörlü gitar var. Amfi sesinden dolayı yüksek seslere çıkamama korkusu sebebiyle evde alıştırma vs yaparken soundu güzel ve temiz duyabileceğim hifi kulaklık arıyorum fakat bulamadım yada önerilerinize açığım 🙂

bu ekipman ile amacım evde tripod ile arada solo videolar yapmak (paylaşma maksatlı değil) şimdi asıl sorun şu. ben kayıt yaparken sesi amfiden değilde macbook'a bağlayıp sesi direk oradan alabileceğim ve aynı zamanda sesi alırken kamera kaydınıda yapabileceğim alet veya aletler varmı. Biraz karışık yazdıysam çok özür dilerim. Yardımcı olacak herkese çok teşekkür şimdiden.

çok karışık... serbest zihin akışı gibi..

ID:Core v3 ve Boss Cube Dual LX gibi yeni tip amfilerde bu tip fonksiyonlar var, inceleyebilirsin.
2023 yılında amfi sesinden dolayı yüksek sese çıkamamak diye bir sorun kalmadı eve 100 watt 4x12 stack filan kurmayacaksan. Katana, Catalyst gibi modelleme amfiler veya bir çok bilindik markanın küçük watt'lı veya attenuator'lu amfileri de mevcut.

Geri