Gerçektende dünya yalan söylüyor yalan olmuş herşey mvö son albümü gibi yalan yalan
gatorgrup demiş ki:son albüm en sert albümleri(en güzeli) ama artık baydı yeter yeni albüm istiyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valla ben bu adamların canlı performanslarını seviyorum YALNIZ:still_sober demiş ki:bence mor ve ötesi güzel müzik yapıyo ama canlı performansları kötü.. fan sitesini soran arkadaş bende bilmiyorum ama google'a mor ve ötesi yazman yeterli..😉
saydıgın konserler bence en kotu mvö performanslarından.ve ortamı hiç saymıyorum..hele hele sura okul gezısı gibi okuldan çıkan gelmışti...gene kendı adıma konusayım odtudeki playlist baygınlık geçirticiydi ve felaket kalabalık.bu yılkı en guzel mvö konseri kesinlıkle 20 kasım saklıkentti...dark_elessar demiş ki:walla ben bu adamların canlı performanslarını seviyorum YALNIZZZ:
ankarada üç konserine gittim bu adamların. ikisi meb şura salonundaydıburdaki konserlerin ilki orta seviye bir konserdi ikincisinde çilekeş de vardı ve mor ve ötesinden çok daha iyi bir canlı performansları vardı🙂 neyse. ODTÜ vişnelik'teki konserleri şu ana kadar gittiğim eni iyi konser gibi geliyor hala bana ve keşke gelseler de bir daha gitsem diye düşünüyorum.... bu adamlar ODTÜ'de coşuyolar yauw!!!!
Saygılarla...