söylemeye cesaret edemediğim şeyleri söylediğin için saol.mo demiş ki:solistinin dudaklarına parlatıcılı kırmızı ruj sürmeyi planladığım grup.Hoş ama boş grup.Her albümünde muhakkak birkaç iyi parça olan ama devamını getiremeyen grup.Bir şeyler eksik bir şeyler çelişki dolu.Muhalif aydın görüntülerinin -görünme çabalarının- ya da müşkülpesent (zor beğenir) tavırlarının altında aslında sadece bir gösteriş yatıyor.İlk bakışta duyarlı,farkındalığı olan ve kendine özgü olduklarının izlenimini vermeye çalışsalar da sanki onlarda gerçekte olmayan bir duruşu bir boşluğu kapatmaya çalışıyor gibiler.Şarkılara bakarsak sözleri bana hep yapmacık ve farklı olmak için kasılarak çıkmış özenti sözler gibi gelmiştir.Sonuç olarak asla içten ya da samimi bulmadığım,beğenilecek bir kaç şarkısını da -daha mutlu olamam,yalnız şarkı,derdim var vs.- dinlemekten bıktığım grup.
cok iyi yaa annem de morun ötesı dıyo eheheee 😆 😆cheza demiş ki:annemin ısrarla "mor ve öteki" olduklarini iddia ettigi grup..
didemharun demiş ki:onlyyouharun demiş ki:biri haruşu mu eleştirmiş iyiki silinmiş o zaman.siteyi kutluyorum
haruş.....haruş mu?!!!!! :evil:
aman tanrım kafayı yememe az kaldı!!!!!
alla alla ya 🙂baRock demiş ki:en iyi tanımlamayı Zekeriya Beyaz Hz. yaptı
Mor ve Berisi 😀
madem öyle ben cambaz kitlesindenim.bu laf yıllardır söyleniyo ama ben yeni duydum.rahatladınmı?morvedelisi demiş ki:mor ve berisi lafı yıllardır söylenen bir laftır..
gerçi Cambaz kitlesi için bu olay yeni duyulmuş olabilir..
harus dıyen kim ya??allah allah sızın yuzunuzden adama yakıstırma yapıyolar kardesım ne haruş'u be?? :evil: askerlık arkadasın mı haruşmuş tövbe tövbeBestial demiş ki:didemharun demiş ki:onlyyouharun demiş ki:biri haruşu mu eleştirmiş iyiki silinmiş o zaman.siteyi kutluyorum
haruş.....haruş mu?!!!!! :evil:
aman tanrım kafayı yememe az kaldı!!!!!
Bende o zaman bir elestri yapayim, Grup neden konserlerde, Video kliplerde Takim elbise giyiyor? The Beatles'emi ozeniyor acaba? Boyle bir suphe dogdu icime.