mvö her zaman iyiydi. ama dys deki 'cambaz' adlı politik şarkının bazı 'tiki' diye tabir ettiğimiz çevreler tarafından aşk şarkısı sanılması (ya da anlanmaması her neyse) ve şarkıya çekilen dikkat çekici klip sayesinde ülkemizde çokça bulunan özenti ve tiki kesim tarafından benimsendi. bu yolla da popüler oldu. bundan dolayı mvö de biraz 'biz neymişiz be' hallerine girip tam 5(yazıyla beş) hatta bir derdim var ın ilk klibini de sayarsak 6(yazıyla altı) klip çekip kendilerini aşıp, iyice piyasa olma girişimlerinde bulunmaktadırlar(ya da bana öyle geliyor)...
ama hala çok iyi müzik yapıyolar, 5. albümde kendilerini toparlayacaklarına inanıyorum(ümit ediyorum mu demeliyim yoksa). bu yanlış kitleden sıyrılıp özlerine dönmeleri lazım [konserde haruuuuğğğğğğğğnnnn diye bağıran, cambazı ve bir derdim var ı aşk şarkısı sanan, hatta uyan ı da o tür bir şey sanacak olan, aşk içinde de harunun pantolonundan ayrı bir tartışma konusu çıkaran(ayyyy çok yakışmış harunun pantolonu, hele klibin sonunda bi alnını silişi var, hastayım ya! diyen insan tipi) kitleden bahsediyorum]...