cambaz şarkısıyla popüler olduklarında şaşırmıştım! ulan bundan çok daha güzel şarkıları vardı, kısmet bugüneymiş diyerek (ne de kısmet ya)... derin, vokaliyle pek sarmamıştı. sonra yalnız şarkı yı dinlerken vokal değişmişti birden! hem vokalle hem sözleriyle baya bi etkileyici olmuştu! ilk albüm kendilerinin tabiriyle arada kalmış bi albümdü.. birinci bölüm türkçe, ikinci bölümün ingilizce olması sebebiyle... sessizlik, past, yalnız şarkı başa alıp alıp dinlediğim şarkılardır. ikinci albümde elemanlar değişti, alper gitti.. mor ve ötesi de değişti sanki! ne, boşver, mucize,... güzel albümdü. üçüncü albüm geldi sonra gül kendine! bütün şarkılarıyla bir numara bir albümdü! ama kanat güner'e ithafen yazılmış canlı yayın, bazen, orda durma, daha mutlu olamam, gül kendine; enleriydi albümün. zaten en son da dünya yalan söylüyor geldi. uyan, serseri, bir derdim var, son deneme süper şarkılar bu albümün favorileri! bi de arada yaz yaz yaz çıktı... her ne kadar o cover ı sevemesem de bulutsuzluk özlemi şarkısı olan güneye giderken süper bi yorum olmuş! hmmm bir de söz vermiş şarkılar da telli telli yi söylediler. o da eğlenceli olmuş!
:arrow: evet müzikleri, şarkıları için bu yorumu yapıyorum ama... son albümde tavırları değişti sanki. politik tavırları bakî kaldı ama duruşları değişti sanki. neyse 5. albümle göreceğiz bakalım...