ona ben de katılıyorum şarkılardan rant sağlamak için abuk subuk siyaset içerikli mesajlar vermesini sevmiyoerum.Bunda tek amaç rant sağlamak.
themiracle demiş ki:guzel album,guzel şarkılar ama tek sorun cd yi kabından çıkarmak. tam bir işkence : )
Aynen katılıyorum kelimesi, kelimesine.kaytan demiş ki:80 sonrası yetiştirilen apolitik nesillerin "siyaset içerikli" şarkılardan hoşlanmaması gayet normal ve bence hoş görülmesi gereken bir tavır. neticede bu bizim neslimizin suçu olmamakla birlikte, "gene olsa gene darbe yapardık" diyen zihniyetin ürünüdür. mor ve ötesini bu tavrından ötürü kutluyorum ve nesillerin bilinçlenmesinde denize taş atmak gibi de görülse, rant kaygısı olarak düşünülse de onların ve bu tavıra sahip oluşumların emeklerinin boşa çıkmamasını diliyorum. daha özgür bir dünya için...
Geçenlerde konuk olduklaı bir programda da bu tarz bir soru sordu sunucu: "Kaç yaşındasını?"kaytan demiş ki:80 sonrası yetiştirilen apolitik nesillerin "siyaset içerikli" şarkılardan hoşlanmaması gayet normal ve bence hoş görülmesi gereken bir tavır. neticede bu bizim neslimizin suçu olmamakla birlikte, "gene olsa gene darbe yapardık" diyen zihniyetin ürünüdür. mor ve ötesini bu tavrından ötürü kutluyorum ve nesillerin bilinçlenmesinde denize taş atmak gibi de görülse, rant kaygısı olarak düşünülse de onların ve bu tavıra sahip oluşumların emeklerinin boşa çıkmamasını diliyorum. daha özgür bir dünya için...
Harun cevabını verdi zaten konserde, biz iki üç yaşındayken olan olaylarla ilgili bir şarkı bu dedi. Ama etkilerinin hala geçmediğini belirterek lafıda oturttu. Şunu söylemek gerek ki televizyon da herşey söylenemiyor.simorov demiş ki:bir insanın arkasında olduğu bazı değerleri desteklemesi için o değerin yaşandığı olayları yaşaması gerekmez.sonuna kadar cumhuriyetin bekçisi ve atatürkçüyüm.bir türk olarak ölürüm de bağımsızlığımdan ödün vermem.AMA KURTULUŞ SAVAŞI'NI YAŞAMADIM.O SIRADA ORDA DEÐİLDİM.bu kadar mantıksız bir soru soran sunucuya zaten kaçamak cevap verilir.bir cevap aldığına bile sevinsin!kaytan'a sonsuz teşekkürler.evet doğru,bundan rahatsız olan insanlar.varolmaya devam edecekler.ama bizler de varolmaya devam edeceğiz !!!tekrar teşekkürler ...
simorov demiş ki:bir insanın arkasında olduğu bazı değerleri desteklemesi için o değerin yaşandığı olayları yaşaması gerekmez.sonuna kadar cumhuriyetin bekçisi ve atatürkçüyüm.bir türk olarak ölürüm de bağımsızlığımdan ödün vermem.AMA KURTULUŞ SAVAŞI'NI YAŞAMADIM.O SIRADA ORDA DEÐİLDİM.bu kadar mantıksız bir soru soran sunucuya zaten kaçamak cevap verilir.bir cevap aldığına bile sevinsin!kaytan'a sonsuz teşekkürler.evet doğru,bundan rahatsız olan insanlar.varolmaya devam edecekler.ama bizler de varolmaya devam edeceğiz !!!tekrar teşekkürler ...