4
4ewerock
mor ve ötesini dinledim hç sevmiyorum pek güzel diğil bna göree
hipomani demiş ki:bişi sorcam size harun tekin gaymiş.ölemi?
WhispeR_ demiş ki:dennisthemanace demiş ki:NDA-2 demiş ki:Mor ve Ötesi bu albümü yine kaliteli yapmış.
Ama bu albüm önceki albüm kadar tutacak mı? Zaman neler gösterecek bakalım...
Umarım tutmaz.Tamam,Cambaz güzel şarkı ama Petek Dinçöz'ün hemen ardından yayınlamasını bünyem kaldırmıyor...
katılıyorum..
ve bu gibi kanallar yüzünden mor ve ötesinin adı piyasa grubuna çıkıyor..
bu savunmayı yapmaktan yoruldum artık..
birmanya demiş ki:dreamde mor ve ötesi hafta sonu ama pek beğenmedim ben birde şirketin klibini yeni gördüm bence iyi olmuş yakında döner heralde tvde klip.hadi kalın sağlıcakla
Şöyle açıklayayım; yan olarak bakılıyor o resme ve boş olan kısım yukarısı. Orası sonsuzluğa açılıyor ve sonu zaten belli. 😉 İşte felsefe böyle birşey. 😀nehirmavi demiş ki:kitapçıkta sonu belli'nin sözlerinin yazıldığı yerde niye resim yok? sonu belli'nin ne eksiği var öbürlerinden? gerçi cd nin koyulduğu yerin altında sonu belli'nin resmini yapanı da yazmışlar ama (resim yapmak burda pek uygun kaçmadı ama daha düzgün bir tabir bulamadım) resim yok yani sonu belli'nin yanında...
"Eserleriyle katkıda bulunan" sanatçılar başlığı altında yer aldığı için bu kişi bir fotoğrafçıdır ve her fotoğrafın bir görsel değeri vardır. Dünyaca ünlü bir ressamın sadece simsiyah olan bir tuvaline paha biçilememesi gibi...nehirmavi demiş ki:güzel de... şimdi o boşluğu yapan adamın adını yazmak niye 😀
itaatsiz demiş ki:önce dünya yalan söylüyor (şok!), ardından gül kendine (biraz hayalkırıklığı!) ve sonra büyük düşler (hayalkırıklığı!)...
ilk dinleyişte hoşuma giden birkaç parça...
git gide duyulan müzikal hazzın giderek azalması...
orijinal formatta edindiğim yukarıdaki üç albümle onlara verdiğim değerin azıcık da olsa düşüşe geçmesi, ama dinlemediğim albümleri için umut beslemem...
onlar da bizim gibi sıradan insanlar...
ve iyi ki varlar!...