Kusura bakmayın biraz sert konuşacağım baştan uyarayım dedim...
Bu Harunum,Keremim zartım zurtum nickli arkadaşlarımızın gelip burada zırvalamalarını sevmiyorum.Neden?Çünkü önyargılılar ve bu zaten nicklerinden belli oluyor.Sevdikleri MVÖ elemanından birine sert eleştiri yapsak bir katil olma potansiyeline sahipler!!!
İnsanı insan yapan faktörlerden biri,insanı geliştiren nadir faktörlerden biridir eleştiri ve herkesin buna saygı duyması lazım...Lütfen eleştiri modunun ıdşına çıkmayalım.Yok senin avatar'ın yok benim avatarım.Avatarınızdan ibaret olmayın.
Ben MVÖ'yü eskiden beri tanıyan biriyim.Geldikleri noktayı beğenmiyorum.(Albüm şarkıları çok güzel.Ona lafım yok.Albüm değil ama.Bu nasıl laf lan öyle diyecekler olur mutlaka söyleyeyim.Sözler şahane ama tonlar,melodiler hiç eski MVÖ tarzına benzemiyor.Bariz bir sapma var.Bkz:Şehir,Bırak Zaman Aksın)Ama grubu bu hale getiren de bence Harun'un ta kendisidir.
Nasıl Metallica Cliff'in ölümünden sonra bir bocalama,piyasa olma ve para kazanma çabasına girdiyse;Derin'in ayrılmasından sonra MVÖ de bu yola girmeye başladı!(özellikle şu son albüm)...
Umarım bu eleştirilerime HÖDÖ HÖDÖ diye değil mantık ve saygı çerçevesi içinde cevap verirsiniz.Özellikle Harunum;harun_bir_tane vs. gibi nickleri olan arkadaşlar.
Turkrock'ın forumlarında yorumlara,eleştirilere verilen sert cevaplar ve saygısız konuşmalardan gına geldi çünkü.
Tüm saygılarımla!