yeni album cikisindan sonra suan sorunlu olan grubun official sitesi tekrar bastan tasarlanip yayina girecek. o zaman downloads bolumunde ruins of kara-shehr klibinide bulabilirsin.
electricsky demiş ki:Spekülasyon dandik türk black metal müsveddesi..ne dağ olur ne kasaba..
Evet,gerçekten 657 gitaristiyim,o da benim gerçek fikrim...iyiye iyi,kötüye kötü deme hakkım var,bunda yazık olacak nasıl bir durum varki..Bu adamın müziği beni ilgilendirmiyor,zaten ciddiye almıyorum,ama ilk olarak rahatsız etmesi, nefis metal-rock dergilerini vikingin bilmemnesi filan şeklinde son derce içeriksiz ve gereksiz yazılarıyla işgal etmesiyle olmuştu...burda topic görüncede fikrimi beyan ettim..birileriyle tartışmayada hiç niyetim yok..iyi günler dilerim....deyyus demiş ki:electricsky demiş ki:Spekülasyon dandik türk black metal müsveddesi..ne dağ olur ne kasaba..
bu adam gerçekten 657 gitaristiyse yazıklar olsun :x
electricsky demiş ki:Evet,gerçekten 657 gitaristiyim,o da benim gerçek fikrim...iyiye iyi,kötüye kötü deme hakkım var,bunda yazık olacak nasıl bir durum varki..Bu adamın müziği beni ilgilendirmiyor,zaten ciddiye almıyorum,ama ilk olarak rahatsız etmesi, nefis metal-rock dergilerini vikingin bilmemnesi filan şeklinde son derce içeriksiz ve gereksiz yazılarıyla işgal etmesiyle olmuştu...burda topic görüncede fikrimi beyan ettim..birileriyle tartışmayada hiç niyetim yok..iyi günler dilerim....deyyus demiş ki:electricsky demiş ki:Spekülasyon dandik türk black metal müsveddesi..ne dağ olur ne kasaba..
bu adam gerçekten 657 gitaristiyse yazıklar olsun :x
deyyus demiş ki:hiç kimse senin olumsuz düşüncelerini merak etmiyor,bence burayı bu derece saçma bi nedenden işgal ettiğin için gruptan özür dilemelisin.
remorsless demiş ki:kendini müzisyen sanan arkadaş heralde ilk önce müziğin bir tanımını kendi kafasında oluşturmalı sonra da müzisyenlik nasıl olurun cevabını vermeli.sonra da yaptığı yoruma benim yaptığım gibi bi tarafıyla güler heralde.
turkishblack demiş ki:gerekli aciklama birsey ifade etmiyor. bir muzisyen olarak yaptigin elestiri elestiri degil sadece saldiridir ve seviyesizdir. spekulasyondan ibaret dedigin grup yillardir dimdik ayakta ve 13 subat 2006 tarihindede yeni albumunu atlantis muzikten cikariyor. git dinle bakalim albumde spekulasyondan ibaret birsey duyabilecekmisin!?! kendi grubundan da yola cikarak en azindan yillardir ayakta kalabilmeyi basarmis, istikrarli bir gruba saygili olmaliydin diye dusunuyorum.
(bu yorumumun grubun menejeri olmamla ilgisi yok. baska bir grubada bu sekilde yorum yapilsa ve gorsem ayni sekilde tepki verirdim)