bu Weeping Demon pedalın bi video tanıtım yada demo gibi bişeyi varmı arkadaşlar ya bulamadımda 🙁
Stormcrow demiş ki:Herhangi bir switch yok pedal yaylı en tepe noktasında duruyor normalde. Sen wah yapmaya başlayınca devreye giriyor. Bıraktıktan 1 saniye sonra kapanıyor. Bu süre ayarlanabilir ama gayet makul ir süre. Hiç süre olmasaydı wah yaparken en tepeye gelince devreden çıkıp tekrar girerdi falan.
Gerçi devreye girerken bir ses falan çıkmıyor ama volume de bir artış oluyor boost özeliği var pedalın .
Birde uzun kablolardaki sinyal kaybını önlemek için buffer devresi koymuşlar.
Eldrun demiş ki:Bende Bad Horsie 1 var 2.el aldım.Devreye girdiği an inanılmaz bir dip gürültüsü veriyor.Solo sırasında değil ama bir şey çalmadığım zaman basınca ya da solodan bir kaç saniye önce bastığımda dip gürültüsü oluyor.gitarı çalarken gidiyor bu ses.Açıkçası çok rahatsız ediyor, sorun benim pedalımda mı yoksa hepsi mi böyle? ( pera müzikte crybaby denemiştim böyle bir sorun yoktu ama morley deneme fırsatım olmadı daha) yardımcı olursanız sevinirim.
ben de cube30 la birlikte bad horsie-1 kullanıyorum, aynı gürültüden ben de şikayetçiyim. amfiyle alakası olabilir mi ki?Eldrun demiş ki:O zaman büyük olasılıkla Adaptörden kaynaklanıyor.Bir türlü adaptör alamadım.Yeni bir adaptör alınca sonucu yazarım.
maalesef aynı gürültü yine var.Stormcrow demiş ki:Bir tane 9V pil takıp denersen sorunun adaptör olup olmadığını anlarsın zaten.
Stormcrow demiş ki:Crybaby nin de switchless olan modeli var 535q zannedersem. Değişik ayarları da var.
Birde ibanez weeping demon wah için iyi diyorlar netten demolarını dinledim çok iyi idi. Her türlü ayarı değiştirilebiliyor pedalın. İster switchless yap istersen yaylı istersen yaysız. Hatta yayın sertlik ayarı bile var 🙂
Stormcrow demiş ki:Bir tane 9V pil takıp denersen sorunun adaptör olup olmadığını anlarsın zaten.