Old_Style demiş ki:böyle bir girişim için bende teşekkür etmeyi bir borç bilirim,yanlız böyle bir olayın ayrı bir başlık altında sabit duyuru olması gerektiğini düşünüyorum,başka bir başlık altında diğer arkadaşların erişebilirliği düşük olur bu konuya.
Sizden aldım tabiki.Çok teşekkür ederim geldiğinin ertesi günü zannediyorum yola çıkmıştı ve şuanda kullanıyorum.Fakat, feci bir cızırtı var n-force2 sistemimle siemens laptop a bagladım zannediyorum sis chipsetli.onda da aynı sarkmalar mevcut bu arada mikrofon amfisini(phantom-m-box ın kendi üzerindeki) açınca gürültü cok cogalıyor kapatınca bayagı bir azalıyor cızırtı yalnız bnun sistemile alakalı oldugunu düşünüyorum.Bu arada laptop arıyorum ancak hangi laptop ile o gürültüden kurtulabilirim onu merak ediyorum...Ayrıca mikrofonu bagladığım anda o gürültü baslıyor cok ilginç bir şekilde..yani artıyor demek daha dogru.Sesler hdd sesi, mouse un kıpırdama sesi filan gibi sesler.apollon demiş ki:ZEOS,
MBox'u bizden mi sipariş etmiştin bilmiyorum ama geçen hafta Mbox'lar geldi. Ben tatilde olduğum için alıp almadığını bilmiyorum (Gerçi almışsan bile bilemem çünkü seni yanlızca ZEOS olarak biliyorum :roll: )
Bilginize...