- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cowbell’den şaşmam.
Selam ahali,
Bir süredir sesim soluğum çıkmıyordu fakat sessiz sedasız kaldığım yerden devam etmekteydim. Reklam yapmayı pek becerebilen bir organizma da değilim. O yüzden kısa tutacağım; tamamı enstrümantal olmak üzere 7 telli üzerine kurulu 9 parçadan oluşacak ilk albüm “Töz” nihayet yolda. Tür olarak sevdiğim sularda yüzüyorum, haliyle çoğunlukla progressive/djent dolaylarında geziniyor olacak albümün genel tınısı. Yakınlarda da albümden “Polarizer” adlı bir parçayı yayınlayacağım.
Format konusunda her ne kadar artık bir geçerliliği kalmadıysa da sınırlı sayıda hard copy hazırlamak istiyorum. Her şeyi tek başıma ve tamamen kendi imkanlarımla kotarmaya debeleneceğim. Bu sebeple hard copy hamlesi gerçekten nefes bulur mu yoksa hayallerde mi kalır göreceğiz. Farklı bakış açılarına her zaman kapım açık, fikirlerine ve deneyimine saygı duyduğum ve belki de bundan kendisinin bile haberi olmayan birçok kişi mevcut burada. Henüz mutfağı kapatıp çıkmamış iken buradan da gelebilecek olası öneri ve ön eleştirilere açık olduğumu söylemek istedim.
İçinden geçtiğimiz bu garip dönemde “Töz” bir şekilde birilerine motivasyon kaynağı olup ruhuna dokunabilirse ne mutlu bana. Umarım dinlemekten keyif alırsınız.
Güzel, etkileyici ve kalıcı bir klip bence herşeyden daha önemli, önce klip daha sonra da mutlaka merch...
youtube ve spotify a bir kol mesafesindeyken hard copy olayına ben pek sıcak değilim ama hatıra kalması ve kolleksiyoncuların takibi açısından önemli bir olgu halen...
merakla bekliyor ve başarılar diliyorum...
2008 ya da 2009 yılıydı. Konya’da okurken “Konya Rock Günleri” adı altında 3 günlük rock festivali tadında bir organizasyon olmuştu. O zaman crossfire da sahne almıştı ve baya etkilenmiştik. Bazı sebeplerden ötürü sahnesi yarım kalan pentagramdan bile iyiydi. O zaman gitarda sizin olup olmadığınızı bilmiyorum kendinizden bahsettiğiniz yazıda crossfire görünce küçük bir nostalji yaşadım ve buraya yazmak istedim.
Pek dinlediğim tarz değil ama şarkı çalarken gözümün önünde mavi bi ibanez ve deli gibi hızlı parmaklar canlanıyor 🙂 1.11 den sonrası daha bi çok hoşuma gitti 🙂“Kadim” şu anda spotify üzerinden dinlenebilir ahali. Diğer platformlara da muhtemelen bu hafta içi yüklenmiş olur.
Her zaman olduğu gibi yine her türlü yoruma, olumlu/olumsuz geri bildirime ve öneriye açığım bu arada.
Vallahi doğru yoldasınız hocam. ABD’de özellikle son 5 yıldır deliler gibi modern metal ürüyor. Gitaristler kendilerini ayrı bir boyuta taşıdı. Türkiye’ye böyle bir vizyon yüklenmedi henüz ancak siz bu sound ve bilek yeteneği ile yürürsünüz. Tebrikler.