2si ile de o tonları alabileceğini sanmıyorum. Bellamy custom gitarlar kullanıyor ve oldukça fazla efekt kullanıyor. Bir de adamın kullandığı tek bir gitar yok, 50 farklı gitar var. Biri HH, diğeri p90lı, bir diğer HS. Şurada ACDC veya Van Halen tonu nasıl alınır desen birçok mantıklı öneri gelebilir ama Muse'da işin biraz zor. Çünkü olay gitar+amfi ile çözülebilecek gibi değil ama kişisel tavsiyem gürültü yapman yüksek çıkışlı single-coilli bir gitara bakmanı önerebilirim.
http://turkrock.com/konu/44437/#post-898647 Ekonomik çözüm. Yanına bir de lambalı amfi olursa tadından yenmez 🙂
sanırım "strat var strat var" mı demek istediniz 😀
Abi şimdi adam muse için diyor, eldeki imkanlarla muse tonunu birebir tabiki alamayacak. Stratı takıp dijital soundlara abanıp yaklaşıcak işte yada benzerini çıkarmaya çalışıcak, 20bin lira bütçesi olsa da muse tonunu alamıycak zaten orası ayrı bir mevzu. Ben stratla daha mutlu olucağnı düşündüm 🙂 hatta şuan forumda gerçekten uygun fiyatlı bir highway one strat var 1350 lira gibi bir fiyata bence iyi bir seçenek değerlendir derim
Abi kavga filan yok üslubum sert geldiyse affola ben bi yandan bitirme projesiyle uğraşıyorum, kafam çok yoğun, ben öylesine yorum yaptım yani 🙂 lafınıza atladıysam kusura bakmayın, kaçmayaydın iyiydik böyle farklı fikirlerle konu güzel yerlerede gelebiliyor. Bazen bir ekipman başlığı açıyosun 3-4. sayfada bi bakmışsın birileri onu evde de yapabileceğni nasıl olucağnı anlatıyor 😀 Yani farklı fikirler iyidir, en güzel forum tartışmalara(fikir alışverişi olarak) açık olandır 🙂Sözüm sana değildi, alıntı yapmayı unutunca hedef şaştı sanırım. @customshop aga, hep sen ortalığı karıştırıyorsun bizi birbirimize düşünüyorsun bak 😀
Bu arada yanlış anlama olmasın, Muse ne dinlerim, ne çalarım, ne de soundunu bilirim. Onun için siz tavsiyelerinizi esirgemeyin, ben kaçar 🙂
Abi kavga filan yok üslubum sert geldiyse affola ben bi yandan bitirme projesiyle uğraşıyorum, kafam çok yoğun, ben öylesine yorum yaptım yani 🙂 lafınıza atladıysam kusura bakmayın, kaçmayaydın iyiydik böyle farklı fikirlerle konu güzel yerlerede gelebiliyor. Bazen bir ekipman başlığı açıyosun 3-4. sayfada bi bakmışsın birileri onu evde de yapabileceğni nasıl olucağnı anlatıyor 😀 Yani farklı fikirler iyidir, en güzel forum tartışmalara(fikir alışverişi olarak) açık olandır 🙂