Legend_Of_Guitar demiş ki:bazı markalar hariç gönderiyorlar diye biliyorum.. Mesela gibson yollamıyorlar ancak gümrükte çok sorun yaşanıyor onu söylemiş olayım gümrük vergisi biniyor bazen üstüne vs.. Şans işi yani
mydukkan gördüğüm en ciddi ve güvenli firmalardan biriygt demiş ki:aslında bu sitelerin hiçbirine güvenmiyorum ben mydukkan veya başka bir yerde yani sonuçta sanal bir ortamdan alışveriş yapıyoruz fiyatlar bayağı bi düşük ama yani pek güvenmeyin derim açıkçası yinede siz bilirsiniz ben daha önce hiç internet alışverişi yapmadım ama bana pek güvenli gelmiyor
ygt demiş ki:aslında bu sitelerin hiçbirine güvenmiyorum ben mydukkan veya başka bir yerde yani sonuçta sanal bir ortamdan alışveriş yapıyoruz fiyatlar bayağı bi düşük ama yani pek güvenmeyin derim açıkçası yinede siz bilirsiniz ben daha önce hiç internet alışverişi yapmadım ama bana pek güvenli gelmiyor
Mydukkan sahibi Selçuk Uzunhasanoğlu demiş ki:Eğer bilgisayarınızın güvenliği ile ilgili bir endişeniz yoksa, internetten alışveriş yapmak benzin istasyonundan, pompacıya kredi kartını verip onunla alışveriş yapmaktan daha güvenli..