MelodieRM 27 Mayıs 2024 #1 17 yaşındayım, elektro gitar, piano, bateri ve synthesizer çalabiliyorum, main olarak synthesizer. Iletisime geçmek isteyen varsa instam: mel.7nh
17 yaşındayım, elektro gitar, piano, bateri ve synthesizer çalabiliyorum, main olarak synthesizer. Iletisime geçmek isteyen varsa instam: mel.7nh
thebanisher18 27 Mayıs 2024 #2 80ler klasik çalmayı da düşünüyorsan ritim gitar veya basçı olarak gelebilirim
MelodieRM 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 thebanisher18 demiş ki: 80ler klasik çalmayı da düşünüyorsan ritim gitar veya basçı olarak gelebilirim Hepsini görmek için tıklayın... Valla hiç bilmiyorum, birine eğer synthesizer lazımsa diye sormuştum
thebanisher18 demiş ki: 80ler klasik çalmayı da düşünüyorsan ritim gitar veya basçı olarak gelebilirim Hepsini görmek için tıklayın... Valla hiç bilmiyorum, birine eğer synthesizer lazımsa diye sormuştum
MelodieRM 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 thebanisher18 demiş ki: Hocam black metal grubumuza gelmek ister miydiniz Hepsini görmek için tıklayın... Olur, yapmam gereken herhangi bir şey var mi
thebanisher18 demiş ki: Hocam black metal grubumuza gelmek ister miydiniz Hepsini görmek için tıklayın... Olur, yapmam gereken herhangi bir şey var mi
thebanisher18 30 Mayıs 2024 #6 MelodieRM demiş ki: Olur, yapmam gereken herhangi bir şey var mi Hepsini görmek için tıklayın... Özelden numara atabilirsiniz
MelodieRM demiş ki: Olur, yapmam gereken herhangi bir şey var mi Hepsini görmek için tıklayın... Özelden numara atabilirsiniz