A a.caner 9 Ekim 2020 #1 müzik grubu arıyorum kafa dengi lise ye giden arkadaşlar olursa iyi olur bas gitar çalıyorum teşekkür ederim Son düzenleme: 3 Şubat 2021
müzik grubu arıyorum kafa dengi lise ye giden arkadaşlar olursa iyi olur bas gitar çalıyorum teşekkür ederim
aidentryinguitar 9 Ekim 2020 #2 a.caner demiş ki: müzik grubu arıyorum kafa dengi lise ye giden arkadaşlar olursa iyi olur bas gitar çalıyorum teşekkür ederim Hepsini görmek için tıklayın... Dostum izmir deseydin keşke..
a.caner demiş ki: müzik grubu arıyorum kafa dengi lise ye giden arkadaşlar olursa iyi olur bas gitar çalıyorum teşekkür ederim Hepsini görmek için tıklayın... Dostum izmir deseydin keşke..
A a.caner 9 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 aidentryinguitar demiş ki: Dostum izmir deseydin keşke.. Hepsini görmek için tıklayın... Daha önce beni izmirden çağırmışlardı beni keşke gelebilsem
aidentryinguitar demiş ki: Dostum izmir deseydin keşke.. Hepsini görmek için tıklayın... Daha önce beni izmirden çağırmışlardı beni keşke gelebilsem
Y Yigitakalan 2 Şubat 2021 #9 Merhaba samsunun neresinde yaşıyorsunuz bende lise öğrencisiyim ve gitarist olarak gruba katılmak isterim 🙂
Merhaba samsunun neresinde yaşıyorsunuz bende lise öğrencisiyim ve gitarist olarak gruba katılmak isterim 🙂
bitethepain6 30 Temmuz 2022 #10 Ezel demiş ki: Solist Olursa Katılmak İsterim Hepsini görmek için tıklayın... Dostum thrash ve speed metal yapıyoruz vokallik yapabilir misin
Ezel demiş ki: Solist Olursa Katılmak İsterim Hepsini görmek için tıklayın... Dostum thrash ve speed metal yapıyoruz vokallik yapabilir misin
bitethepain6 3 Ağustos 2022 #11 Yigitakalan demiş ki: Merhaba samsunun neresinde yaşıyorsunuz bende lise öğrencisiyim ve gitarist olarak gruba katılmak isterim 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Vokal olabilir misin
Yigitakalan demiş ki: Merhaba samsunun neresinde yaşıyorsunuz bende lise öğrencisiyim ve gitarist olarak gruba katılmak isterim 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Vokal olabilir misin