Antalya Müzik Grubu Arıyorum

Antalya Lara bölgesindeyim. Sahne tecrübem var ve bir müzik grubuna katılmak istiyorum. Sezen Aksu, Şebnem Ferah gibi isimlerden şarkılar söylüyorum; pop, rock, arabesk, slow gibi birçok Türkçe türde repertuvarım var. Ayrıca bazı yabancı şarkıları da seslendirebiliyorum.

Kendi söz ve bestelerim de var, üretken ve sahneye hazır bir ekiple çalışmak istiyorum. Halihazırda sahne alan ya da hazırlık aşamasında olan, birlikte müzik yapabileceğimiz bir grup arıyorum.

İlgilenenler bana ulaşabilir.

Merhaba detay görüşmek istersenn

Insta : beyazbey2798
İnsanlar kadıköy-bahçeşehir arası toplanamıyorken istanbul, ankara, izmir, antalya ülkenin farklı şehirlerinden ilan açan her kadın üye ilanlarına es geçmeden yazıp instagram bırakmak enteresan.
Detay veya iletişim için üye profil fotoğrafının hemen sağındaki zarf sembolünün oradan da iletişim imkanı var.
İnstagramın da gizli bide.
Buradaki amaç sadece müzik mi ?.

Birincisi ben insan arıyorum seslendirmen ama egonuz yüzünden işimi bu ülkede yapmadım ama bir yol buldum gerekte kalmadı yapay zekaya teşşekkür Türk kızının kezanbılığından kurtuldum . Sizede iyi çalışmalar. S

Heeee şimdi dublaja dönmüş iş. Halbuki pop tarzı bişeyler için instagram bırakan başkasıymış.

Ben 10 küsür yıldır garaj müzik ve sonrasında burada ilan açıp müzik yapmak için erkek müzisyen bulamazken, bi müzik forumu'nda müzisyen arayanların arasında dublaj için (kadın) eleman aramak ilginç.
Kişinin buna vereceği cevabı öğrenmek için site üzerinden DM'den konuyu açarak cevap beklemek yerine profili gizli olan instagram hesabı bırakıp cevap beklemek de bi değişik.
İlla instagramdan eklemek zorunda kalacak yani.
Türkrock.com'un mevcut ve kullanışlı özelliği olan direkt mesaj bölümünden konu ile ilgili açıklama yazılır cevap gelir, öyle kimsenin özel hesaplarına gerek kalmaz.
Benim ilanıma yazmak yerine sadece instagram borakılsa kaale bile almam.
Garaj'dan 3 keredir yazışıp numaramı bıraktığım halde ısrarla instagram adresini yazanı engellemişliğin var.
Herkes sosyal medya kullanacak diye bişey yok.

Antalya Lara bölgesindeyim. Sahne tecrübem var ve bir müzik grubuna katılmak istiyorum. Sezen Aksu, Şebnem Ferah gibi isimlerden şarkılar söylüyorum; pop, rock, arabesk, slow gibi birçok Türkçe türde repertuvarım var. Ayrıca bazı yabancı şarkıları da seslendirebiliyorum.

Kendi söz ve bestelerim de var, üretken ve sahneye hazır bir ekiple çalışmak istiyorum. Halihazırda sahne alan ya da hazırlık aşamasında olan, birlikte müzik yapabileceğimiz bir grup arıyorum.

Merhabalar. Kırkikindi isminde bir grubumuz var ancak uzun süredir vokal ihtiyacımız var. Ticari maksatlı olarak kendi parçalarımızı yapmak istiyoruz. MFÖ, Pinhani, Fikret Kızılok, Queen, The Carpenters vb. karışık bir tarzımız var 🙂 Normalde grup üyeleri olarak kendi ekipmanlarımızı alıp Kayseri'de kayıt alıyorduk (grup Kayseri çıkışlı). Ancak ben memur olarak Van'a atandığım için şimdi uzaktan birbirimize kayıtlar göndererek parçaları tamamlamaya ve Spotify ve NetD gibi platformlardan yayınlamaya ve ayrıca çeşitli sosyal medya platformlarından da reklam vb. yöntemlerle şarkılarımızı ön plana çıkarmaya niyetimiz var. Dediğim gibi şu an uzaktan kayıt gönderebilecek bir vokale ihtiyacımız var. İşi ilerletmeyi düşünüyoruz. En son buradan ilanlara ulaşmaya karar verdik vokal konusunda. Eğer size uyarsa böyle bir şey, yazabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle...

sanakann.is_4u insta

Geri