merhabalar ben 14 yaşındayım ismimi vermiyicem istanbulda oturuyorum ve gitar çalıyorum. bir süredir müzisyen insanlara erişmek istiyorum ve bir müzik grubu kurmak istiyorum.
kadro olarak 1 yada 2 gitarist 1 bass 1 çello yada yaylı 1 baterist ve 1 klavye
amacım pink floyd tarzı konsept albümler yapmak ancak hem böyle bir ekip hemde aynı düşüncelere sahip olmamız biraz zor gibi.
gitar konusunda pek iyi sayılmam ama teknik açıdan iyiyimdir.
ekipmanlarım orange crush 35rt amfi ve sx custom handmade sss strat.
hedeflerim başta cover yapıp konser vermek sonrada albüm çıkarmak.
müzik türleri konusunda gayet esneğimdir sadece enstrumantal takıntım var yani blues rock tan hard rock hatta indie rock bile yaparım ama ana amacım ton ve tür değil daha çok duyguyu vermek olur.
kafamda şimdilik bir albüm fikri var ama ne bir grubum nede bunu yapabilecek donanımım var sadece taslak tarzı bişeyler var.
eğer bana ulaşmak isterseniz tiktok ismim halk ozanı jimi hendrix hesap ismide @miyav1234567 (kız arkadaşım koydu) lütfen bana ulaşın.
kadro olarak 1 yada 2 gitarist 1 bass 1 çello yada yaylı 1 baterist ve 1 klavye
amacım pink floyd tarzı konsept albümler yapmak ancak hem böyle bir ekip hemde aynı düşüncelere sahip olmamız biraz zor gibi.
gitar konusunda pek iyi sayılmam ama teknik açıdan iyiyimdir.
ekipmanlarım orange crush 35rt amfi ve sx custom handmade sss strat.
hedeflerim başta cover yapıp konser vermek sonrada albüm çıkarmak.
müzik türleri konusunda gayet esneğimdir sadece enstrumantal takıntım var yani blues rock tan hard rock hatta indie rock bile yaparım ama ana amacım ton ve tür değil daha çok duyguyu vermek olur.
kafamda şimdilik bir albüm fikri var ama ne bir grubum nede bunu yapabilecek donanımım var sadece taslak tarzı bişeyler var.
eğer bana ulaşmak isterseniz tiktok ismim halk ozanı jimi hendrix hesap ismide @miyav1234567 (kız arkadaşım koydu) lütfen bana ulaşın.