Merhaba,
Ben Ekin, kendini geliştirmeye çalışan bir ses mühendisiyim ve Mert, ( ritim ) elektro gitaristimiz + Vokal. İkimiz de müziğe olan tutkumuzu sahnelere taşımak için Ankara'da yeni bir müzik grubu kurma hedefindeyiz. Bu heyecan verici yolculukta bizimle birlikte olacak yetenekli ve hevesli ( 30+ yaş üzeri / istisnalar olabilir ) müzisyenler arıyoruz.
Hedeflerimiz:
Sevgiler, Ekin ve Mert
İletişim: [email protected] | 0507 581 43 04
Ben Ekin, kendini geliştirmeye çalışan bir ses mühendisiyim ve Mert, ( ritim ) elektro gitaristimiz + Vokal. İkimiz de müziğe olan tutkumuzu sahnelere taşımak için Ankara'da yeni bir müzik grubu kurma hedefindeyiz. Bu heyecan verici yolculukta bizimle birlikte olacak yetenekli ve hevesli ( 30+ yaş üzeri / istisnalar olabilir ) müzisyenler arıyoruz.
Hedeflerimiz:
- Grup Üyeleri Bulma:
- Müzik yapmaktan keyif alan, sahneye çıkmaya hevesli arkadaşlar arıyoruz. solo gitarist, bas gitarist, davulcu ve ilerleyen süreçte repertuara göre klavyeci ihtiyacı olabilir. Kendine güvenen, müzikle iç içe yaşayan herkesi bekliyoruz.
- Stüdyo Çalışmaları:
- Haftalık düzenli provalar yaparak birbirimize uyum sağlamayı ve müzikal yetkinliğimizi artırmayı planlıyoruz. Stüdyoda çok eğleneceğiz!
- Hazır bir repertuarımıza fikir edinebilmeniz için aşağıdaki ekten ulaşabilirsiniz.
- Sahne Performansları:
- Kondisyonumuzu ve performansımızı oturttuktan sonra Ankara'nın çeşitli mekanlarında sahne almayı hedefliyoruz. Seyirciyle buluşmak ve enerjimizi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.
- Pazarlama ve Tanıtım:
- Sosyal medya ve çeşitli platformlarda aktif olarak müziğimizi duyuracağız. Kısa videolar, demo kayıtlar ve performanslarımızla kendimizi tanıtacağız. Müziğimizle daha geniş kitlelere ulaşmak istiyoruz.
- Teknik ve Ekipman:
- Tüm ekipmanlarımızın en iyi şekilde çalışmasını sağlamak ve her performansımızda en iyi sesi yakalamak için çalışacağız.
Sevgiler, Ekin ve Mert
İletişim: [email protected] | 0507 581 43 04