Öncelikle tüm müzisyen dostlarıma merhaba 🙂 Müzik Teknolojileri bölümü ve sonrası için kafamda deli sorunlar oluşmakta. Bunları belirtmek ve yorumlarınızı, fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Öncelikle lise son sınıftayım, müzik teknolojileri üzerine 2 yıldır düşünmekteyim. Daha çok Film müzikleri ve Jingle üzerine çalışmalar yapmaktayım. Ve şu sıralar ygs-lys sınavlarının yaklaşması ile bir sürü kafa karışıklığı yaşamaktayım. Bir yandan çok istediğim müzik teknolojileri bir yandan herhangi bir bölüm okumalıyım... Çoğu kişinin ilk olarak düşüncesi "Müzik teknolojileri okuyup ne yapacaksın, bir şey öğretmiyorlar dışarıdan da öğrenirsin yaparsın ve işsiz kalacaksın bu bölümü okuyup"bu yüzden kafam çok karışıyor. Müzik teknolojilerini okumayı çok hedefledim yahut ileride bu tür alanlarda iş bulamama gibi durumlar insanı ürkütüyor. Gelecek kaygılarım oluşuyor. Ben film müzikleri yapacağım iyi bir hayatım olacak düşüncesini kurgularken öte yandan işsiz kalma aç kalma gibi kurgulamalar da kafamdan çıkmıyor değil. Ne yapmalıyım dostlarım bu gönül verdiğim iş üzerine yoğunlaşmalı mıyım yoksa güzel bir akademik bölüm mü okumalıyım? Düşüncelerinizi fikirlerinizi belirtmeniz benim için çok önemli olacak şimdiden teşekkür ediyorum dostlarım 🙂