muzikussu.com güvenilir mi?

• Konuyu açan Konuyu açan tuu21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merhabalar değerli ağabeylerim ve dostlarım. rme ufx ıı usb ses kartı almayı düşünüyorum ilerki tarihlerde. diğer sitelerde stoklarda kalmamış sadece muzikussu.com da var. acaba bu site güvenilir midir? daha önce buradan alışveriş yapmış birileri var mıdır forumda? yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.

UFX II ; eğer TR distribütörü BL Müzik'in stokunda yoksa , diğer yurt içi satıcılarda da yoktur. Zira distribütörlerin yurt içi bayileri ; özellikle UFX II gibi pahallı cihazları stoklarında bulundurmuyorlar. Sipariş geldiği anda ürünü distribütörden temin ederek müşteriye teslim ediyorlar. Eğer distribütörde de ürün yoksa - ki şu anda distribütörde ürün yok gözüküyor - teslimat yapamıyorlar.

Bu durumda sizin yapmanız gereken şey BL Müzik ile temasa geçerek UFX II siparişi vermek olmalı. Onlar Almanya'dan yapacakları sevkiyatlara sizin siparişinizi de büyük bir olasılıkla eklerler.

Ama ben sizin yerinizde olsam bütçemi biraz daha arttırıp UFX III tercih ederdim. Bu şekilde öncelikle stokta olması nedeniyle cihazı hemen temin etmiş olurdum . Ayrıca ileride cihazı satmaya kalktığımda daha kolay satış şansını elde ederdim. Zira UFX III ; UFX II'ye nazaran sahip olduğu bir takım artılar nedeniyle , piyasada daha çok tercih edilen bir model.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. yalnız çok merak ettim ufx ıı ile ufx ııı arasında ne gibi farklar vardır?

En önemli farklardan 2 tanesi :
1- ) UFX II usb2 , UFX III usb3 portuna sahip.
2- ) UFX III Madi desteğine sahip.

Bunların dışında da başkaca farklar mevcut bildiğim kadarıyla. İnternetten bu iki model arasındaki farkları detaylı bir şekilde öğrenmek mümkün.

Geri