Türkçe alternatif rock tarzında beste yapan ve şarkısı "Beni Neden Sevmedin" ile Spotify’da 25 milyon dinlenmeye ulaşan Vugar, Ankara’da ikamet eden, kendi bestelerinin yapım aşamasında ona destek olacak ve ileride konserlerde eşlik edecek bir ekip oluşturuyor.
Bu ekibin bir parçası olarak Vugar ile üretim sürecinde yer almak ve gelecekte sahnede birlikte müzik yapmak için başvurularınızı bekliyoruz!
Vugar’ın Spotify profiline ulaşmak için:
Spotify Hesabı
Aranan Enstrümanlar:
- Davul
- Bas Gitar
- Elektro Gitar
- Klavye
Ekip Hakkında:
Bu ekibin temel amacı, Vugar’ın bestelerinin yapım sürecinde destek olacak ve ileride sahnede birlikte çalacak profesyonel bir kadro kurmaktır.- Başlangıç aşamasında herhangi bir bütçe beklentisi olmaması önemlidir. Bu süreç, yeni besteler üretmek ve profesyonel anlamda birlikte çalışarak ileride konserlere hazırlanmak üzerine kurgulanmıştır.
- Konser aşamasına geçildiğinde, bu ekip sahneye çıkacak ve kazanç elde etme fırsatı bulacaktır.
Aranan Nitelikler:
- Ankara’da ikamet eden,
- En az 23 yaşında ve üzeri,
- Deneyimli, stüdyo ve sahne çalışmalarında yetkin,
- Müziğe tutkuyla bağlı ve geleceğe dair yüksek hedefleri olan.
Başvuru Detayları:
Deneyimlerinizi ve iletişim bilgilerinizi [email protected] adresine iletebilirsiniz.Bu ekibin bir parçası olarak Vugar ile üretim sürecinde yer almak ve gelecekte sahnede birlikte müzik yapmak için başvurularınızı bekliyoruz!
Vugar’ın Spotify profiline ulaşmak için:
Spotify Hesabı