Bu kadar anlamsız bir yazı için amma da dil döküldü ya🙂 bırakın deliyi kendi haline.uğraşmayın garibanla🙂gitmiş, gideli dört sene olmuş bu diyardan🙂
Tarihe baktık yazmaya , geyik çevirmeye engel mi bence hayır.Tarihe Baktinizmi Bence Hayir.
Tarihle ilgili post bile atıldı. Tabii ki tarihe baktık ama bu kadar insan post atıyor sonuçta ki tarihi çok da önemli görmüyorlar, eski bir konu olması post atmaya engel mi, bence hayır.Tarihe Baktinizmi Bence Hayir.
O gitarı satarsa bu arkadaş özelliğini kaybeder olmaz 🙂Profilinde telefon numarası var arkadaşın. Dileyenler arayıp durumunu sorabilir, gitarına takas teklifi yapabilir🙂
siz mi müzisyensiniz ben mi?
ben yaşar usta...
Bence bu meseleyi tarihcilere birakalim. Biz debeleneduralim yakinda bu serzenisin 10. yildonumu olacak adam gideli 4 sene olmus. Tuse parmaklardadir diyerekten inkar politikalarina devam mi edecegiz?Profilinde telefon numarası var arkadaşın. Dileyenler arayıp durumunu sorabilir, gitarına takas teklifi yapabilir🙂
Afiyet olsun AAAMMMEEETTTT
Oha bildigin gitar veriyorlar adami dinletebilmek icin.
(Ah ulan o billboard'un ordaki restoranda az mi yemek yedim, eski evimin sokagi (soyleyeceklerim bu kadar peder).)
Daha da iyi, yardırıyorum resmen 😛Askerden dönüp eski hayatına kaldığın yerden başladın mı panpa