Müzisyenliğin ilk adımı

Disiplin bana sorarsan. Yapılan işe saygı duymak dolayısıyla gerekli emeği de vermek.
Yeterince çalışıldıktan sonra cesaret geliyor zaten elle tutulur birşeylerimiz oluyor
Müzik, özellikle genç yaşlarda hep bir isyan formu olarak düşünülüyor lakin biraz da öyle ama bir alt başlık gibi aslında, asıl olay belli duyguları işin içine koyabilmek, ne olduğu farketmeksizin
Enstruman,ses,prodüksiyon gibi konuların hakimiyeti aşırı önemli bunları aktaracak doğru yolları bulmak ve keşfetmek için

cesaret olmalı bence bir müzisyenin ilk adımı.. insanların ne soyleyeceğini düşünmekten, çok başarılı ve çok emin olduğu performanslarını yayınlayamayan sayısız insan var halbuki tanısak belki de her şey çok başka olacak…

Dur tahmin edeyim o kişilerden biri de sensin. Yarın öbür gün ölüp gideceksin. milletin dediklerini takacaksan evinde oturup kurur gidersin.
Ben iyi gitar çalmıyorum, yeni başladım gelişiyorum. Gelişimimi de sitede paylaşıyorum. yerin dibine de sokuyorlar övüyorlar da ikisi de önemli değil benim için. Ne yapmak istediğimi biliyorum çünkü.

Konservatuar konusunda da konu açmışsınız geçmişte. Yurtiçi ve yurtdışında adını duyurmuş, adından bahsettirmiş ama konservatuar okumamış tanıdığım sanatçılar var. Hocam okumuş mesela ve bunun karşılığını da almış. Ne okuduğunuz o işi ne kadar sahiplendiğinizi gösteriyor belki de.

Geri