Selam, burada genelde bu tarz "reklamları" pek sevmezler, onu baştan uyarayım. Yani en iyi ihtimal kimse umursamaz ki tabii bu bir taraftan en kötüsü de diyebiliriz.
Siteye yatırım yaptıysanız ve bir getiri bekliyorsanız elbette reklam ve tanıtım için de bütçe ayırmanız gerekiyor yani turkrock bedava bu imkanı sunuyor gibi görünse de işte yukarda dediğim gibi bir durum var.
Ya da iki paragrafı birlikte düşünürsek amatör bir çaba değilse reklam için de para ödemeniz gerekirdi.
Bu mevzu haricinde ben direkt kaydoldum, hem gerçekten böyle bir ihtiyaç var hem de alternatif mekanlar olması gayet güzel olur. Garaj'ı maalesef app'ine kurban ettiler. Burada ortam belli, grup-müzisyen bölümü o kadar da aktif değil ve işlevi pek yok.
Dolayısıyla umarım projeniz tutar ama buralardan destekle bu iş olacaksa biraz yaş olabilir, ayrıca sitenizin tasarımı biraz eski model gibi geldi bana, tema ya da site ile ilgili ayarları kendiniz mi yaptınız? Yoksa hazır bir paket mi aldınız?
Her iki durumda tema renkler falan filen çok daha güzel olabilirdi. Şimdilik deneme sürümü gibi sanırım.
Tekrar etmek gibi olmasın ama sadece burda tanıtarak insanların ilanlar için siteyi kullanacağını pek sanmıyorum. İlanlar, pano meselesi zaten belli bir popülaritesi olan siteler için çalışabildi, siz biraz tersten başlamış gibisiniz ama umarım tutar.