Deckert demiş ki:gogostar teşekkürler dostum 🙂 bahsettiğin Ataba marka 30W lık çeviriciyi nerde bulabilirim? birde bu mxr la birlikte bir dip gürültüsüne neden olurmu ? gerçi olmadığını yazmışsın ama sen bunu mxr içinmi kullanıyosun onu anlayamadım ?
Deckert demiş ki:gogostar dostum aklıma takıldı tekrar sormak istedim net sorum şuki pedalı amerikadan getirttiğim için kutudan çıkacak olan Dunlop ECB-004 18-volt AC Adaptör ü direk türkiyeye geldiği gibi pirize bağlayabilirmiyim ? veya bahsettiğin Ataba marka 30W lık çeviriciyi illaki kullanmak zorunda kalıcakmıyım ? teşekkürler şimdiden 🙂
erginn demiş ki:Arkadaşlar bendede bcb-60 var ve MXR aldım yeni dağıtıcıdan 9 volt çıkıyor 18 için bi çzöüm bulamadım..
erginn demiş ki:Arkadaşlar bendede bcb-60 var ve MXR aldım yeni dağıtıcıdan 9 volt çıkıyor 18 için bi çzöüm bulamadım..
erginn demiş ki:Şansıma jimdunlop un adaptörünü buldum kıvılcımda🙂
enver demiş ki:erginn demiş ki:Şansıma jimdunlop un adaptörünü buldum kıvılcımda🙂
ergin ne kadar para verdin adaptore abi merak ettim.. banada lazımda
erginn demiş ki:enver demiş ki:erginn demiş ki:Şansıma jimdunlop un adaptörünü buldum kıvılcımda🙂
ergin ne kadar para verdin adaptore abi merak ettim.. banada lazımda
Abi vala ben oraya moral bozuk şekilde gitttim tolga abi yanda yaptırabilirsin dedi bendegittim teknik servise orjinal mxr adaptörüyle adam tamam yarın gel yaparım alırsın dedi. diğer gün gittiğimde adaptörlere bakarken şans eseri adaptörler arasından çıkmış 20 ytl ye aldım çok temiz oldu
Deckert demiş ki:Amerikadan sipariş vermiş olduğum pedalım geldi fakat adaptör sorunum var 🙂 gogostarla konuşmuş olduğum çevirici konusunda pek düşünmedim o nedenle direk yeni adaptör almak istiyorum, bildiğiniz gibi amerikada 110V 118V tur türkiyede ise 220 230 V o nedenle mxr double-shot için 220V - 18V Ac adaptör almam sorunu ortadan kaldırır değilmi ? birde bana 220V - 18V Ac için kaliteli sorunsuz bir adaptör önerebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🙂
enver demiş ki:Deckert demiş ki:Amerikadan sipariş vermiş olduğum pedalım geldi fakat adaptör sorunum var 🙂 gogostarla konuşmuş olduğum çevirici konusunda pek düşünmedim o nedenle direk yeni adaptör almak istiyorum, bildiğiniz gibi amerikada 110V 118V tur türkiyede ise 220 230 V o nedenle mxr double-shot için 220V - 18V Ac adaptör almam sorunu ortadan kaldırır değilmi ? birde bana 220V - 18V Ac için kaliteli sorunsuz bir adaptör önerebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🙂
Deckert, gogostar a sormussun ama bende sanırım fıkrımı paylasa bılırım eger ıstanbuldaysan 18v luk dıp yapmayan ıyı bır adaptoru proseslab dakı cengız 20ytl ye yaparım demıstı bana ıstanbulda deyılsen yardımcı olurum pıyasaya cok baktım bende 18v luk yok yanı ben bulamadım yarsada o dıp yapan dandıklar var bende yaptırcam ama benımkı bıraz farklı 2tane mxr calıstırmak ıcın yanı mA bıraz daha fazla olanından