ben AI gurmesi değil kullanıcı izlenimi olarak yazdım .... bilmemne amfisinin zırt kabini ile %57 nem ortamında hava 27 dereceyken capture'ı hangisi iyi yapıyor anlamında değil de... gitarı takıp birkaç basit ayarlama ile cayır cayır, yardır yardır hangisi bana basit bir kullanıcı olarak en hoşuma giden tonu veriyor anlamında A2 bana lezzet vermedi demek istiyorum... yoksa A2 kötü değil... sadece istediğim yerde değil
yani bazen sadece takıp çalmak iyidir... option paralysis veya birebir mükemmellik peşinde koşmasam da olur demek istiyorum
ve yeni tanışan, merak salan arkadaşlara yok öyle tırto bir cihaza A2 yükleyeyim de dünyanın en güzel tonunu alayım demek istiyorum... biraz yatırım işi bu... doğana şahine V8 charger motoru taktım 600HP aldım kafası olmaz diyorum 🙂
yani bazen sadece takıp çalmak iyidir... option paralysis veya birebir mükemmellik peşinde koşmasam da olur demek istiyorum
ve yeni tanışan, merak salan arkadaşlara yok öyle tırto bir cihaza A2 yükleyeyim de dünyanın en güzel tonunu alayım demek istiyorum... biraz yatırım işi bu... doğana şahine V8 charger motoru taktım 600HP aldım kafası olmaz diyorum 🙂