Namm 2025 - Yeni Ürünler

AI ile birlikte efekt dünyası bambaşka bir yere gidiyor iyice. Hadi bakalım. =)

Fender Player'lar ilk çıktığında Çin üretimiydi, şimdi Meksika üretimi oldular. Meksika'daki standard serisini de Endonezya'ya taşıyor demek ki. Konudan bağımsız ama Player Plus Top HSS aldım şu Zuhal indiriminde. Fena alet değil. Çin üretimi Player'lar ile kalite olarak baya fark var gibi geldi bana ( Çin üretimi 2 Fender denemiş birisi olarak minik bir kıyas olsun 😀 )

Sire headless gitarlar benim için en büyük sürpriz oldu. 7 telli gitarlar bana göre değil ama bu yeni serinin 6 tellisi Strandberg'e iyi bir alternatif olabilir.

Bu arada yeni Fender Standard serisiyle herkes "Fender by Squier" şeklinde dalga geçiyor. Youtube yorumları efsane. 🙂
Oha hem endonezya'da üretilmiş, hem kavak laurel gibi dandik ağaçlar kullanılmış, hem de ucuz seramik manyetik koymuşlar ama böylesine büyük bir kalite düşüşüne karşı fiyatları da 1000 dolara çekmişler. İnanılmaz bir saçmalık.

Screenshot 2025-01-27 at 13-01-31 NEW Fender Standard Series Guitars and Basses NAMM 2025 - Y...webp

Gitarların görüntüsü bile kosmos gibi

Oha hem endonezya'da üretilmiş, hem kavak laurel gibi dandik ağaçlar kullanılmış, hem de ucuz seramik manyetik koymuşlar ama böylesine büyük bir kalite düşüşüne karşı fiyatları da 1000 dolara çekmişler. İnanılmaz bir saçmalık.

176378 eklentisini görüntüle
Gitarların görüntüsü bile kosmos gibi
Üstünde Fender yazan birşeyin makul fiyatlı olması eşyanın tabiatına aykırı. Uzunca bir süredir bu markanın vizyonu gitar çalanları "söğüşlemek". Bakalım üstünde Fender yazan herşeye para saçmaya hevesli kitleler, Kozmos'tan hallice şeylere de bu paraları saçacak mı?
Dilimizde güzel bir söz vardır, şimdi hepsini buraya yazmayayım.
Hani şu içinde "hıyar, tuz ve koşmak" geçenden bahsediyorum...

Üstünde Fender yazan birşeyin makul fiyatlı olması eşyanın tabiatına aykırı. Uzunca bir süredir bu markanın vizyonu gitar çalanları "söğüşlemek". Bakalım üstünde Fender yazan herşeye para saçmaya hevesli kitleler, Kozmos'tan hallice şeylere de bu paraları saçacak mı?
Dilimizde güzel bir söz vardır, şimdi hepsini buraya yazmayayım.
Hani şu içinde "hıyar, tuz ve koşmak" geçenden bahsediyorum...
Bence bu sefer kimse yemez bunu. Fiyatlar sitesinde 999 dolar görünüyor ama tahminimce çok az satar bir süre sonra da squier seviyesine iner. (tr'de inmez tabi)

çok dert etmeyin siz.. Fender işini bilir... geçen eski bir tanıdıkla hasbihal ettik epeydir görmediğim, gitar çalıyorum biraz hobi işte malum filan dedim... oooo Fendır mi Cibsın mı seninki dedi...
yani ne yapsın vizyon o kadar, oğlu kızı gitar istese mesela ve bana sormadan alacak olsa ne bilsin abi LTD, Schecter, Fujigen bilmemne... Cibsın niyetine epifon, Strat niyetine de şu üsttekilerden birini gazlıyacaklar işte

Geri