Nashville tuning

Nashville tuning kullanan var mı gitarlarimdan birinde denemek istiyorum ama iki paket mi tel gerekecek ve sıralı olarak mı takılacak danışayım dedim. Yani mi ve si telleri zaten sabit. Sonra diger paketteki re telini oktav mi, sol telini oktav la yaparak mi devam ediyorum yoksa üç paket tel mi lazım olacak tüm teller mi sarımsız olmalı?

Gibson akustik alınca epiphone akustik gitarım boşa çıktı ben de bu şekilde kullanıyorum.En ekonomik ve kolayı 2 adet 10luk elektro gitar tel paketi alacaksın içinden 10 13 17 26w 36w 46w teller cikiyor. Istedigimiz sey en alt telden yukarıya 10 13 10 13 17 26w olarak takmak ve e4 b3 g4 d4 a3 e3 olarak akortlamak.Gitar hazır güle güle kullan.Kayıtlarda çok güzel tınlıyor çok eğlenceli ucuz bir efekt. W=wound=sarımlı tel demek bu arada digerleri sarımsız

Gibson akustik alınca epiphone akustik gitarım boşa çıktı ben de bu şekilde kullanıyorum.En ekonomik ve kolayı 2 adet 10luk elektro gitar tel paketi alacaksın içinden 10 13 17 26w 36w 46w teller cikiyor. Istedigimiz sey en alt telden yukarıya 10 13 10 13 17 26w olarak takmak ve e4 b3 g4 d4 a3 e3 olarak akortlamak.Gitar hazır güle güle kullan.Kayıtlarda çok güzel tınlıyor çok eğlenceli ucuz bir efekt. W=wound=sarımlı tel demek bu arada digerleri sarımsız
Aynen hocam ben de aynı şey için deniycem ikinci bi arpej kaydı oktavdan çok tatlı duyuluyor.

Geri