N
Necarman
Yorumlar bu kadar galiba?🙂 Arkadaşlar öncelikle tüm yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. evet dediğiniz gibi biz genelde bağlama üzerine manyetik ürettik bu güne kadar. Ama sizin gibi müzisyenlerin talebi çok oldu bize ( neden gitara göre bir manyetik yapmıyorsunuz?). Aslında necarman manyetikleri gitaradada kulanılıyor fakat pek fazla duyulmadığımız için gitaristlerin arasında test edememeniz gayet dogal. sizinle bir konu paylaşmak istiyorum. Amerikadaki bayiimiz 1 ay önce dimarzio yetkilileri ile görüşmüş. (sizin bayiliğinizi almayı düşünüyorum ne dersiniz) diye konuya girmiş ve toplantının arasında (birde türk ürünü olan bir necarman duydum siz duydunuzmu?) sorusuna dimarzio (Evet gerçekten kaliteli fakat tek kayıp ettiği türk ürünü olması başka bir ülkenin olsa rakip statüsüne koyardık.AMERİKALILAR TÜRK ÜRÜNÜ KULLANMAZ).diye bir yanıt alınmış. Bunu neden yazma gereği duyduğumuzu açıklayayım.necarman türkçedir ne(necati) car (kara) man(manyetikleri).
Neden bağlama manyetiği? Bağlama türk kültürüdür ve dünyanın neresine giderseniz gidin bağlama denildiği zaman insanların aklına türk gelir. Ama türk gitaristlerinde bu konu üzerinde şirketimize olan baskıları sayesinde artık bizde gitar manyetikleri üretmeye başlayacağız. Şu an test aşamasındalar Ümit ediyoruzki istenilen tonlara en yakın zamanda kavuşacağız. nacizane fikirlerimizi paylaşmak istedik sizlerle tekrar yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederiz. başarılar....
Neden bağlama manyetiği? Bağlama türk kültürüdür ve dünyanın neresine giderseniz gidin bağlama denildiği zaman insanların aklına türk gelir. Ama türk gitaristlerinde bu konu üzerinde şirketimize olan baskıları sayesinde artık bizde gitar manyetikleri üretmeye başlayacağız. Şu an test aşamasındalar Ümit ediyoruzki istenilen tonlara en yakın zamanda kavuşacağız. nacizane fikirlerimizi paylaşmak istedik sizlerle tekrar yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederiz. başarılar....